Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés a baba érdekében?

Császármetszés a baba érdekében?

Figyelt kérdés

Tagja vagyok egy magán intézmény Facebook csoportjának, nőgyógyászati műtéten volt ott.

Nagyon sokan szülnek ott, sok anyuka választja a császárt, orvosi indok nélkül.

És mindig ledöbbenek, amikor azt írják ki, hogy a gyerek biztonsága érdekében.

Ez komoly? Tényleg ez lenne biztonságosabb a gyerekre nézve?

Mert ha kiírja őszintén, hogy fél a fájdalomtól, az ismeretlentől, a gátmetszéstől, traumatikus előző szülés, arra azt mondom, megértem. Szülni kemény dolog, próbáltam.

De ezt nem bírom elhinni, hogy a babànak jobb meg biztonságosabb így megszületni.

Mi a véleményetek?

2022. jún. 7. 09:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
70%

"Nekem program császár volt betegség miatt"

Ezt tőled idéztem te idióta. Az elején még azt mondtad betegség miatt császároztak. Legalább tartanád észben, hogy mit hazudsz.

2022. jún. 11. 19:43
 62/64 anonim ***** válasza:
100%
60 -as nálunk tartósan beteg a kislányom, én egy korábbi válaszoló vagyok (oxitocinos indított szülés végül császár, mert kértem), csak követem egy ideje a beszélgetést. én is hasonlókat élek meg, de soha nem gondoltam, hogy így lesz, mert én soha nem voltam elutasító senkivel, mert fogyatékossággal él. Nem is értem...., minden gyermek egy csoda. Sok erőt és sok jó ember kívánok körétek!
2022. jún. 12. 09:56
 63/64 anonim ***** válasza:
100%

62 köszi, ez most jól esett, mostansag elég magányos vagyok.

Én sajnos nem hoztam túl nagy tolerancia-kulturat a csaladombol, sajnos tőlük se kapom meg a tamogatast igazan, és nem is nagyon ismertem érintett családokat, tehát gyakorlatilag a nyúl uregeben találtam magam.

2022. jún. 13. 05:45
 64/64 anonim ***** válasza:
100%

Azért szerintem a szülész "dokik" keze is benne van a dologban rendesen.

Nem kockáztatunk anyuka! Szépen kivesszük ezt a babát!!

2022. jún. 17. 16:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!