A szülés beindulásátol a baba születéséig, világra jöttéig 14 óra tellik el, akkor a vajúdás miért csak 6 óra?
Nekem éjfélkor elfolyt a magzatvíz. Fél egykor a kórházban voltunk.
Vártak reggel hétig hátha erősebb fájásaim lesznek és tágulok. De nem.
Megkaptam az oxitocint és a tolófájások kb. Fél egykor jöttek. A kisfiam fél kettőkor született.
Hosszadalmas folyamat.
Ezeket a szàmokat honnan vetted? Mindenkinèl màs, hogy mennyi idő alatt szül meg.
Nekem a magzatvìz elfolyàsàtòl 89 òra volt. 3 cm-ig tàgultam magamtòl. A szülès napjàn dèlutàn 3 körül kaptam oxyt, este 7-re màr odàig tàgultam, hogy kèső volt az edàhiz, 9-kor kezdődött a kitolàs, 10:10-kor szültem. Mèg egy óra volt, mire a lepèny meglett.
Van olyan ismerősöm, aki az első fàjàsàval bement otthon a fürdőszobàba, ès màr gyerekkel a kezèben jött ki.
Simán lehet azért, mert a fájás csak később kezdődött és ők onnan számítják a vajúdást.
Ha elfolyik a magzatviz, nem kezdődik egyből a fájás. Valakinek oxitocint kell adni, nekem 20 perc után beindult a buli és egy óra múlva már a kezemben volt a lányom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!