A szülés beindulásátol a baba születéséig, világra jöttéig 14 óra tellik el, akkor a vajúdás miért csak 6 óra?
Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 08:45
11/12 anonim válasza:
Ezt már mondtad párszor, aztán csak jönnek az újabb beteg kérdéseid. De engem nem zavar, jókat derülök rajtuk.😊 Csak sajnálom, hogy ilyen unalmas az életed, hogy ez az egyetlen szórakozásod.
12/12 A kérdező kommentje:
Összes válaszolo, sajnálok minden télleg. ez a kérdést ki irtam, mert nem értettem, hogy ha hajnalba elfolyt édesanyám magzatvize, akkor hogyan és miért 10 orátol hagyták vajudni. ha erős akarat erő, meg tudom állni.
2021. nov. 3. 11:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!