Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ma boltban méhszájba éles...

Ma boltban méhszájba éles nyilalás mi lehetett?

Figyelt kérdés
Ma boltban voltunk és sokszor keményedett a hasam, illetve nagyon sokszor éreztem ezt a méhszájba nyilalást. Elég éles fájdalom volt, olyan, aminél meg kell állnom. Így is annyira lassan mentem mint egy csiga. Ennek van valami jelentősége? (38+2 hkm)

tegnap 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk, hogy ennyire közeleg a szülésed időpontja, nem is értem, hogy fogalmazòdik meg benned, hogy mi lehet.
tegnap 17:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát érdekel, hogy ez a méhszáj nyílása e, vagy csak a gyerek piszkálja. Szeretnék már megszülni de legutóbbi vizsgálatnál zárt voltam.
tegnap 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
87%

A vegen ez mar termeszetes. Kenyelmetlen, faj mar mindenhol. Es nyugi, ha beindul, tudni fogod. :D

Mondjuk ha fajasokkal indul, lehet nem lesz egyertelmu az elejen, de egy ido utan biztos.

Az hogy nyitott-e a mehszaj vagy sem, szinte semmit nem jelent a vegen mar. Nekem a 36. hettol nyitva volt, akkor meg mondta is az orvos, hogy azert 1 hetet ki kene huzni.

38 hetesen mar 2 ujjnyira volt nyitva, aztan 40+3 napra szultem. 😃

De legalabb magatol indult, csak ahhoz kepest, hogy arrol volt szo, hogy megszulok mar a 37. het korul, hat nem igy lett😂

Masnak meg tok zart egyik nap, masnap meg beindul a szules. Isten tudja hogy van ez.

tegnap 18:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, igazából csak reménykedem a jelekben. Első császár volt, vele semmi "tünetem" nem volt, indítottak is. Úgyhogy csak reménykedem, hogy meg tudom milyen a természetes szülésindulás. Úgyhogy minden kis újdonságnak örülök. Ezenkívül már egészen terhes a vége, főleg a nagy mellett Úgyhogy túl is lennék már rajta.
tegnap 18:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!