Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Debreceni klinikáról és a...

A Debreceni klinikáról és a kenézyről mi a véleményetek, milyen szülni itt? Ha területileg Nyíregyházához tartozok akkor is elvállalnak Debrecenben?

Figyelt kérdés

ma 07:30
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Szár. De Nyíregyen meg nem szültem, nincs összehasonlítási alapom.
ma 07:54
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Én mindkét helyen szültem az elmúlt 4 évben, nekem a Kenézy jobban bejött.
ma 08:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Kenezyben szültem, jó tapasztalataim vannak.

Szabad korhazvalasztas van, szóval elvileg kell, hogy szülhess ott.

ma 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
3as hol olvastad hogy szabad kórházválasztás van? Mert hogy nincs ilyen már 2-3 éve tuti
ma 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Pedig van. Legalábbis amikor 2023 végén szültem, még volt, meg utána pár hónappal is ezt olvastam még. Szóval ha be is vezették, hogy most már nincs ilyen, az nagyon friss lehet.
ma 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Kb 2 éves, mióta az OKFŐ átvette a kórházak irányítását és alig van munkaerő, nincs kapacitás bármilyen kismama ellátására, örülnek ha a körzetbe tartozókat el tudják látni. Persze lehet 1-2 kivétel, de a 90% már nem ad ki befogadó nyilatkozatot.
ma 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!