Dr. Takács Zoltán nyíregyházi nőgyógyásszal kapcsolatban van valakinek tapasztalata, véleménye?
Én hozzá járok terhesgondozásra. Ha lenne magánrendelője, annak nagyon örülnék, mert így a terhesgondozóba kell mennem, ami nem épp kényelmes.
Anyagiasnak egyáltalán nem mondanám. Jó dokinak tartom, nem terhel kézi vizsgálattal, telefonon bármikor el tudom érni, kedves, viccelődik, egyáltalán nem érzem magam kényelmetlenül/kellemetlenül mellette, oldja a feszültséget. Látszik rajta, hogy még nem fáradt bele ebbe a szakmába, szívvel-lélekkel csinálja, imádkozom, hogy a következő szülésemig is kitartson nála ez :)
Sziasztok!
Egy kis segítségére lenne szükségem. Nőgyógyászati szakrendelésen voltam még az sztkban Dr Takács Zoltánnál, aki nekem is nagyon szimpatikusnak tűnt, s szeretnék hozzá járni további vizsgálatokra is most, hogy terhes lettem. Ultrahang vizsgálat már megvolt,de ott annyit mondtak, hogy keressem fel a védőnőt. Ez is megtörtént, s azt kérdezte, hogy van-e fogadott orvosom, mert ha nincs, akkor oda kell járnom nőgyógyászati kontrollokra. (Nem nyíregyházi vagyok)
A kérdésem az lenne, hogy tudok ilyenkor az sztkba menni, vagy nincs lehetőségem, csak magánrendelésre menni. Vagy hogyan működik ez pontosan, összezavarodtam, kérlek, segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!