Császár vagy sima szülés?
Ősanyát leszarni és dokira hallgatni. Én ugyan nem kockátatnam, hogy szar szemmel esetleg még meg is vakuljak. Ok, ez a legrosszabb, ami megtörténhet, de a dokik nem véletlenül tanulták a szakmát és ha neked nem javasolják a hüvelyit, akkor tán annak oka van.
Császárom volt szintén okkal, a lányomat le sem lehet vakarni rólam, szóval ennyit a kötődés milyenségéről.
Amúgy meg a császár sem leányálom, ahogy a mondani szokták hüvelyinél közben, császárnál meg utána szenvedsz.
Első gyerekem hüvelyi szülés, második sürgősségi császár.
Ősanyákat pont letojom.
Milyen idióta az, aki szenvedni akar?
Mindkettőnél EDA-t kaptam.
2es vagyok.
Annyit még hozzátennék, hogy ha ilyen okból egyértelműen a program császárt mondják a dokik neked, a "barátnőd" meg ilyenekkel cseszeget, hogy igenis szenvedni kell és, hogy a császár kvázi nem is szülés, akkor sorry, de az a nő nem a barátnőd!! Egy barátnő megért és támogat lelkileg ahogy tud nem pedig még plusszban stresszel. Én leépíteném ezután a beszólása után. De ez én vagyok.
A szemnèl a retina àllapota a mèrvadò. Ha a szemèsz szerint csàszàrra ad okot, akkor ìràsban kèrd a szemèsztől is, valamint ahol szülni fogsz, ott is a főorvostòl, nehogy az ügyeletes megszülesszen.
A legvadabb vèrősanya vagyok, de ez egy olyan eset, amikor igenis indokolt a csàszàr.
Ha van lehetősèged kòrhazak közt valasztani, akkor szerintem keress olyat, ahol bent lehet az apa csàszàrnàl, van csàszàros aranyòra, ès bent alhat csalàdtagod, 24 òràs rooming-int biztosìtanak csaszàrosoknak is.
Cseréld le a barátnőd... Szerinte megérné megvakulni csak azért, hogy elmondhassa, természetesen szült?
Ne foglalkozz vele, mert ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!