Császár után nagy wczés?
Figyelt kérdés
Kinek hogy ment? Nem szakadt szét a seb nyomáskor? Elötte vagyok írjatok sztorikat légyszi2021. aug. 10. 14:16
1/12 anonim válasza:
A seb nem szakadt szét de nyomni nem nagyon tudtam, megvártam, hogy szép lassan kicsússzon 😅. Tudom unfi volt, bocsi. Ha nem tudsz kakilni kérj hasgajtót, attól könnyebben fog menni. Pár nap után javulni fog a helyzet. Otthon meg próbálj meg olyant enni ami lazítja a székletet, hogy ne keményedjen meg.
2/12 A kérdező kommentje:
Az a baj amúgy is nehezen mennek a dolgok,nyomás nélkül pedig esze sok olyat ami lazitja köszi 1es
2021. aug. 10. 14:24
3/12 anonim válasza:
A seb akkor sem tud szétszakadni, ha teljes erövel kellene nyomi, normál WC-zésnél meg egyáltalán nem.
4/12 anonim válasza:
Oh ebben is lesz vsz. változás. Nekem pl sose volt rendszeres. Császár óta minden reggel mihelyst felébredek...
Ha más nem, a hashajtó segíteni fog. Nálunk alapból adtak keserű sót. Na az után nyomni se kellett
5/12 anonim válasza:
Nálunk minden császáros automatikusan kap hashajtót. 2 db-ot este, 2 db-ot pedig másnap reggel kell bevenni.
6/12 anonim válasza:
Lehet, hogy szülés után megváltozik nálad is.
Nekem nagyon könnyen ment mind a kettő után.
A terhességeim vége felé már nagyon küzdöttem a szorulással.
Amikor megszülettek a babák és végre felállhattam, akkor szinte felszabadultak a beleim (bocsi), de nem kellett nyomnom egy kicsit sem, örültem, hogy elértem a wc-re😅
Nekem mind a kettőnél így volt.
7/12 anonim válasza:
Nem szakadt szét, de van valami kúp, csak azzal ment. Otthon már nem volt probléma. Meg ugye olyat kell enni, meg sokat. Beöntés után a darált kajától nem is értem, mit vártak.
8/12 anonim válasza:
Èn hozattam be guttalax cseppet,mar preventíve bevettem,mert idegen helyen amúgyse nagyon megy, nyomni meg főleg nem tudtam volna.
9/12 anonim válasza:
Nekem mindkét császár után hashajtó kellett az elsőhöz, anélkül nem ment, azzal viszont simán, nyomni is alig-alig kellett, jött magától... 😅 És utána a többi nagywc-vel már nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!