Császármetszés a baba érdekében?
Tagja vagyok egy magán intézmény Facebook csoportjának, nőgyógyászati műtéten volt ott.
Nagyon sokan szülnek ott, sok anyuka választja a császárt, orvosi indok nélkül.
És mindig ledöbbenek, amikor azt írják ki, hogy a gyerek biztonsága érdekében.
Ez komoly? Tényleg ez lenne biztonságosabb a gyerekre nézve?
Mert ha kiírja őszintén, hogy fél a fájdalomtól, az ismeretlentől, a gátmetszéstől, traumatikus előző szülés, arra azt mondom, megértem. Szülni kemény dolog, próbáltam.
De ezt nem bírom elhinni, hogy a babànak jobb meg biztonságosabb így megszületni.
Mi a véleményetek?
" megtudtam volna szülni!!!!! "
Jaj istenem, ha meg a nagy csoda természetes szülés közben akár neked, akár a gyerekednek bármi baja lett volna, te verted volna a bíróságon az asztalt, hogy fizessen neked a kórház.
59 eloadtad a "fogadjuk el mindenki élményét", majd hogy "inkább a természetes szülés, bármennyire fájdalmas".
Tudod melyik anyukaval nem foglalkozik senki? A fogyatékos gyerek anyukájával. Mindenki nagyon sajnálja két méterről mint a leprast. Én ebbe a táborba tartozom
Persze indokolatlanul ne csináljanak se császármetszést, se indítást, egyetértek.
Ja és normál szulesem volt és kitépték a mehlepenyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!