Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés a baba érdekében?

Császármetszés a baba érdekében?

Figyelt kérdés

Tagja vagyok egy magán intézmény Facebook csoportjának, nőgyógyászati műtéten volt ott.

Nagyon sokan szülnek ott, sok anyuka választja a császárt, orvosi indok nélkül.

És mindig ledöbbenek, amikor azt írják ki, hogy a gyerek biztonsága érdekében.

Ez komoly? Tényleg ez lenne biztonságosabb a gyerekre nézve?

Mert ha kiírja őszintén, hogy fél a fájdalomtól, az ismeretlentől, a gátmetszéstől, traumatikus előző szülés, arra azt mondom, megértem. Szülni kemény dolog, próbáltam.

De ezt nem bírom elhinni, hogy a babànak jobb meg biztonságosabb így megszületni.

Mi a véleményetek?

2022. jún. 7. 09:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:
Én pont hogy nem ítélném el, ha leírná őszintén hogy fél.
2022. jún. 7. 09:57
 12/64 anonim ***** válasza:
84%
11.de mi közöd hozzá hogy így kérdőre vond? kb semmi...de így is ítélkezel felette.
2022. jún. 7. 09:57
 13/64 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy fél és magának sem szeretné bevallani, másoknak sem akar magyarázkodni. Nem kell ezt feszegetni, nem tartozik másokra, azt mond neked amit akar, ennyi.
2022. jún. 7. 09:58
 14/64 A kérdező kommentje:
Nem vonom kérdőre, de véleményem lehet.
2022. jún. 7. 09:58
 15/64 anonim ***** válasza:
76%
Kerte valaki a véleményedet?
2022. jún. 7. 10:00
 16/64 anonim ***** válasza:
87%
Persze lehet véleményed, elfogadom a véleményed, lapozzál.
2022. jún. 7. 10:00
 17/64 anonim ***** válasza:
82%

Minden természetes szülésnél van esély arra, hogy szülési sérülés történik, és ezáltal fogyatékos lesz a baba.

Én nagyon is elképzelhetőnek tartom, hogy akivel történt ilyen korábban, vagy a környezetében el oylan család, ahol ilyen történt, annál ez (is) valódi oka a program csaszarnak.

Egyébként mai technológia mellett optimális esetben valojaban csak az anya számára kockázatosabb (minimálisan) a császármetszés a termeszetesnel.

Úgy tudom, hogy hosszú távon a császáros babaknal nagyobb az esélye az aszthma kialakulására, de azt gondolom ez nem összemérhető egy kisagyi benulassal pl. akármilyen PIC van, vagy műtét, az agyi sérülések esetén csak a Jó Isten segíthet sok esetben...

2022. jún. 7. 10:01
 18/64 anonim ***** válasza:
62%
14.véleményed lehet de ne kösd az orrukra, nem a te dolgod ítélkezni felettük...kb semmi közöd hozzá, semmivel se lesz jobb vagy rosszabb az életed hogy tudod ezt...
2022. jún. 7. 10:06
 19/64 anonim ***** válasza:
75%
Nem egy nőgyógyász szájából hallottam lombik babánál, hogy programozott császár lesz (egyéb indok nélkül), mert nehezen jött babánál nem kockáztatnak. Még nőgyógyász is van, aki így gondolja, nemhogy egy terhes nő. Képzeld van ilyen, emészd meg.
2022. jún. 7. 10:14
 20/64 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon ellentmondanak írásaid:

-Én pont hogy nem ítélném el, ha leírná őszintén hogy fél.

Nem ítélném el, tehát elítéled most hogy nem írta le őszintén...ítéletes vagy

2022. jún. 7. 10:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!