Tényleg felemelő érzés a szoptatás?
Én nem sokára szülök de egyenlőre nem tudom elképzelni hogy mi is az a jó?
Félek is hogy nem igazán fog úgy sikerülni ahogy kell, és meg fogom utálni, valaki gondolkodott igy mint én?
És változott?
Ha nem akarja szoptatni ne szoptassa!Ennyi kesz!Minek errol annyit beszelni!
Es valoban az is lehet "rossz "anya aki szoptat,aki pedig nem,lehet hogy erzelmileg sokkal tobbet tud adni a gyermekenek.
3 gyerkoc es 7 ev szoptatas utan irom ezeket.
Most varom a 4.babamat.2 eves kisfiamat meg mindig szoptatom.
Tehat egyaltalan nem vagyok szoptatast ellenzo.
De ilyen stilusban kiallni a szoptatas melett szerintem borzalmas.
Oké, téged anyukád ORVOSI okból szült császárral...olvass csak utána, mennyi millió szempontból kell és fontos a kicsinek a természetes szülés...! Te miért programozott császárral szültél, ne is haragudj...??? Nehogy NEKED rossz legyen? Mindig csak TE!!! Már nem RÓLAD, hanem a lányodról szól az életed! Ha ezt nem érted, minek vállaltál babát...?
Igen, valóban nagyon tiszteletreméltó, hogy a gyerek "alapellátását" elvégzed...csodás.
Nem hinném, hogy itt csak a szoptatás kérdése a baj, hanem az egész gyerekhez, anyasághoz, mindenhez való hozzáállásod...
Nem csak a szoptatás, hanem az anyaság, mint olyan mellett állok ki.
És ne is haragudj érte, de a helyesírásod sem egy művelt, okos, felelősségteljes nőre vall.
"A kérdező kommentje:
Félek egy kicsit és változni szeretnék."
Ezzel a jelmondattal mi van???
Ehhez képest ami számodra kicsit is kellemetlen, kényelmetlen, netán rossz lehet, hárítod.
Továbbra is gusztustalannak tartom a hozzáállásod, a felfogásod, és szégyelld magad...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!