Tényleg felemelő érzés a szoptatás?
Én nem sokára szülök de egyenlőre nem tudom elképzelni hogy mi is az a jó?
Félek is hogy nem igazán fog úgy sikerülni ahogy kell, és meg fogom utálni, valaki gondolkodott igy mint én?
És változott?
Asszem valamit helyre kéne tenni!
A mell azért van a testünkön, hogy azáltal gyermekünket tápláljuk! Ez így van más állatoknál is!
Nem a férjnek kell cirógatni nonstop, vagy playboy címlapokon mutogatni, hanem a gyermekünket kell megfelelő vitaminokkal,fehérjékkel, és immunanyagokkal ellátni a szoptatás által!
Ezek után csak megbotránkozni tudok ezen a kérdésen!
Nekem egyáltalán nem "felemelő" érzés. Szoptattam kizárólag hat hónapig mind a kettőt és aztán 17 hónapig a nagyot és a kisebbet még most is.
Nem fakadt6am könnyekre a boldogságtól még egyszer sem és nem éreztem semmi felemelőt benne és nem sírtam amikor elválasztottam.
DE a szoptatásnak kétségtelen rengeteg előnye van és a gyerekemnek lehet hogy felemelő érzés ezért aztán ezt tartom szem előtt.
Egyébként nekem a szülés sem volt az. Nem zokogtam a gyönyörtől, amikor megmutatták a babákat. Igazándiból azt sem tudtam hol vagyok, igazándiból itthon lettem boldog.
A 13:01-esen hülyére röhögtem magam!:D (a szopatóson)
Lesznek rossz élményeid, biztosan.
A felemelő élmény szerintem az, amikor a szemedbe néz, vagy a pici kezével fogja a cicit közben, a közelség, hogy együtt veszitek a levegőt, ilyesmi.:)
22:43-as tipikusan az a szuperanyuka, aki megkövezne minden babáját tápszerrel etető anyát és az anyaságot nem átall szembeállítani a nőiességgel ( a szex szót is csak úgy ejti ki, hogy előtte és utána megmossa a fogát).
Ilyenek is vannak.
15,42 nek.Miért kell ilyen csúnyán írni valakiről akiről semmit nem tudsz.
Az ilyen beszólások miatt UNDORÍTÓ ez a fórum sok esetben,gondolom azért mert névtelenül lebunkózhatsz valakit.
És az a szó hogy SZUPERANYUKA már annyira elcsépelt,találjál ki valami újat.
Miért kell azt bántani aki ki mer állni a szoptatásért.
A kérdezőnek pedig ezt a fórumot ajánlom,szoptatóbarát,gyerekbarát,hordozós Anyukákkal társaloghatsz a mamamin.
Sokkal több hasznos infót kapsz mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!