Tényleg felemelő érzés a szoptatás?
Én nem sokára szülök de egyenlőre nem tudom elképzelni hogy mi is az a jó?
Félek is hogy nem igazán fog úgy sikerülni ahogy kell, és meg fogom utálni, valaki gondolkodott igy mint én?
És változott?
Szia!
Nem kell azért borzasztó dologra gondolni, mert nem az. Én mondjuk egyáltalán nem féltem tőle, mikor terhes voltam. De szerintem tök klassz, mikor a kisgyereked felhúzott szemöldökkel les, miközben eszik és néz rád. Annyira cuki. Persze eleinte nem fenékig tejfel, de teljesen kibírható. Ha meg már megszoktad, akkor megy mint a karikacsapás. Nem kell szerintem ebből a dologból nagy problémát csinálni és akkor nem lesz semmi baj.
A legfontosabb, hogy ne mondogasd, hogy soha. Jelenleg még "csak" kismama vagy, nincs saját tapasztalatod a szoptatással (gondolom, bár nem írtad, hogy első gyereked). Ha megszületik a babád, te is anyává fogsz születni, ami egy teljesen más érzés, mint előtte. Nagyon jó dolog egy ilyen csöppséggel törődni, ahogy majd érzed a bizalmát, érzed, hogy az egész élete Tőled függ, hogy rád van utalva, minden, miden megváltozik. Csak annyit kell majd tenned, hogy nem állsz ellen ennek az érzésnek. Sokaknál előfordul, hogy elsőre nem megy úgy, mint ahogy szeretnék, a lényeg a türelem és a szándék, hogy jobban menjen minden egyes alkalommal. Össze kell majd szoknotok, kettőtök közül te vagy az, aki tudatosan is tehetsz ezért, ő "csak" ösztönösen szeretni fog téged és tőled vár majd mindent! Ne aggódj, menni fog, neked is, ugyanúgy, mint sok millió anyukának eddig.
És még egy válasz, igen, igaz, tényleg felemelő érzés!
Boldog babavárást, könnyű szülést, békés szoptatási időszakot kívánok!
Ha majd meglesz a babád, ajánlom ezt elolvasni, vagy akár most is és akkor újra. Nekem sokat segített a kétségeim leküzdésében: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!