Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tápszerre szeretnék át állni,...

Tápszerre szeretnék át állni, mi a folyamat?

Figyelt kérdés

Egyszerűen és gyorsan. 3 hónapos lesz a lányom.

Eddig is kényszerböl csináltam. Volt hogy már szoptatás alatt tiszta ideg voltam, mikor hagyja már abba.

Már mindent kipróbáltam hogy elfelejtse: cumi, mustárral kentem be, elegem volt.

2009. okt. 2. 07:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
87%

Örülj neki, és ha legközelebb nem alszik, adj neki altatót.

Nehogy már te ne aludj!

2009. okt. 5. 08:24
 62/82 anonim ***** válasza:
81%

8.24!!!!

OTT A PONT!!! :))

Jogos a válaszod:))

2009. okt. 5. 08:42
 63/82 A kérdező kommentje:

Az eddigi napokban aludtam kb 9 órát mert egyfolytában sírt, most hogy tápit kap végre meg szűnt.

Nekem meg kijött újból a betegségem és sanaxot kell szednem néha és most nem igazán lenne jó ha egyfolytában stressz ben lennék. Köszönöm szépen a válaszokat.

2009. okt. 5. 08:54
 64/82 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Bár nem akartam vitát szítani, és nem vagyok depis köszönöm. Legyél rosszul tőllünk táposoktól.
2009. dec. 8. 16:49
 65/82 anonim ***** válasza:
19:14-es! A stílusból feltételezem hogy azt a 3-4 aberrált, rosszindulatú, agresszív és gyűlölködő hozzászólást te írtad. Először szerintem a saját portádon sepregess mielőtt nekiesel ilyen primitív hangnemben más embernek aki segítséget kért. Kívánom neked hogyha bármilyen problémád lesz, ilyen "segítséget" kapj majd. Kedves kérdező, hagyd figyelmen kívül, nem vagy rossz anya.
2009. dec. 8. 16:58
 66/82 A kérdező kommentje:
Olyan rossz volt olvasni ezeket a hozzászólásokat. Remélem tényleg nem vagyok ettöl rossz anya.
2009. dec. 8. 17:08
 67/82 anonim ***** válasza:
A xanax sok mindent megmagyaráz....én nem itélkezek,nem is olvastam el mindent,és én szoptatok,és nem ment mindig könnyen,de azért még nem kell keresztrefeszíteni azt aki tápszert ad a gyerekének,ő dolguk,csak egy kérésem lenne a kérdezőhöz: A mustárt felejtsd el!
2009. dec. 8. 17:10
 68/82 A kérdező kommentje:
Tudom a mustár a túlzás volt. Már tápszeres 6 hónapos lesz, eszik gyümit, főzit. 7 kg. Mosolygós, egészséges kisbaba.
2009. dec. 8. 17:15
 69/82 anonim ***** válasza:
Érdekelne (csak úgy), a gyerek apja mit szól a témához, az én férjem biztos kiakadna, hogy meg kell vennie a tápszert havi több ezer forintért.
2009. dec. 8. 18:33
 70/82 A kérdező kommentje:
Ő nem nagyon foglalkozik vele, azt mondja nem az ő dolga.
2009. dec. 8. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!