Tápszerre szeretnék át állni, mi a folyamat?
Figyelt kérdés
Egyszerűen és gyorsan. 3 hónapos lesz a lányom.
Eddig is kényszerböl csináltam. Volt hogy már szoptatás alatt tiszta ideg voltam, mikor hagyja már abba.
Már mindent kipróbáltam hogy elfelejtse: cumi, mustárral kentem be, elegem volt.
2009. okt. 2. 07:50
1/82 A kérdező kommentje:
Csak az válaszoljon aki normálisan is tud.
2009. okt. 2. 07:52
2/82 anonim válasza:
szia!
Semmi nagy kunszt nem kell hozzá, vagy elmégy a gyerekdokihoz és megmondod,lassan elapad a tejed, szeretnél átállni tápira vagy megmondod a gyógyszertárban, hogy ennyi idős a picid, most állsz át tápira, melyiket javasolja? (recept nélkül jóval drágább, úgyhogy az első variáció lenne jobb) Nekem ténylegesen elfogyott a tejem , ezért álltunk át 3 hónaposan. Beba Start aktív H.A. , amit mi "eszünk". A babám szereti, hasa nem fáj tőle.
3/82 anonim válasza:
Hát, ilyen influenzás időben én kivárnám a hat hónapot, aztán decembertől szépen átállsz, beszéld meg a gyermekorvossal, melyik lenne a babádnak a legoptimálisabb tápszer. Bírd még ki egy kicsit, tudod, jön a tél. Amúgy én megértelek, nem mindenkinek olyan felemelő a szoptatás.
4/82 A kérdező kommentje:
hát igen én s köztük vagyok akinek egyáltalán nem felemelő élmény ez az egész dolog.
2009. okt. 2. 08:05
5/82 anonim válasza:
nekem is kínszenvedés volt, tudom miről írsz egyébként. Néha már legszívesebben sírtam volna. Nagyon fájt, kisebesedett, a baba mohón evett, ha nem jött rendesen tej, jött a sírás...visszaraktam, megint sírás. Szóval tudom , miről írsz. De azt is teheted, hogy kiegészíted csak a tápszerrel, pl.s lefejed a tejedet,cumisüvegben odaadod és amennyi az ő kis adagja annyival hozzápótolsz a tápiból utána. Egy ideig (míg végleg el nem apadtam) ez is jó megoldás volt nálunk. Az anyatej tényleg érték, jó ha van. De ha más megoldás nincs, a tápit is "telenyomatják" vitaminokkal...
6/82 anonim válasza:
Inkább vedd el tőle tényleg egyszerűen és gyorsan. Na de mustár? Szegény gyerek.
7/82 anonim válasza:
Akkor miért nem fejed és adod oda üvegből?
8/82 anonim válasza:
Totalisan megertelek, nekem is kinszenvedes volt a szoptatas. Amit tehetsz, hogy elmesz es veszel tapszert, meglatod, hogy elfogadja vagy nem. A lanyom azonnal elfogadta es veget ert a kinzo idoszak.
9/82 anonim válasza:
De jó hogy nem csak én vagyok így ezzel a szoptatással kapcsolatba,.olyan nőietlen...szopis melltartó,folyik,elég neki?(főleg este)miért mondják hogy jó?ALIG VÁROM GYÜMÖLCSÖT MEG FŐZELÉKET IS EGYEN...meg ez a fejés??tiszta depi...
10/82 anonim válasza:
anyatejes a babám 2.5 hónapos mégis náthás lett...biztos nem vigyáztam rá,nem?egész nap én vagyok vele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!