Tápszerre szeretnék át állni, mi a folyamat?
Egyszerűen és gyorsan. 3 hónapos lesz a lányom.
Eddig is kényszerböl csináltam. Volt hogy már szoptatás alatt tiszta ideg voltam, mikor hagyja már abba.
Már mindent kipróbáltam hogy elfelejtse: cumi, mustárral kentem be, elegem volt.
Még több ilyen kérdést lécci, lécci!
Én nem csinálok ekkora problémát az etetésből, ha nem elég neki a tej akkor kap tápszert és kész. Nem kell dúldramatizálni, ettől leszek nyugodt én is és ő is. Csak imádom olvasni mikor a szoptatós és a tápszeres anyukák hajba kapnak.
Undorodom máj szagától, hányingert kapok tőle, mégis adtam a fiamnak, amikor kicsi volt.
csak ezért ne adtam volna, mert én utálom?
9.12-es vagyok!
A jó édes...a szoptatós Istennő!
Ha értelmesen elolvasted volna a válaszom,kiderűlhetett volna a számodra/számotokra,h ponthogy mindenn csepp tejért meg kell küzdenem!
De mit várjak azoktól,akik még értelmezni se tudják a hsz-t.
Akkor hogy tudná felfogni h mit is jelent az anyatej és a szoptatás a babának??!!!!
Ennyit rólatok!
És itt most bocs azoktól aKIK azért nem tudnak szoptatni,mert nincs tejük.
Ez azokra a nyafka és ... - nem is írom ide - milyen anyákra(??) vonatkozik,akik DEPISEK mert zavarja őket a h szoptatni kell.
Gyönyörű,mondhatom.
Inkább itt be is fejezem,mert visítani tudnék az ilyen primitív emberektől!
Moss pontozz!!
Hát én tök jót röhögtem ezen a vitán :)
Kérdező: adj a babádnak tápszert, és kész, nem lesz semmi baj.
Üdv, egy 10 hónapja szoptató anyuka, akinek semmi baja a tápszeres anyukákkal.
10.35-ös
Nagyon gáz, hogy ilyen nők vannak és gyereket is szülnek.
"Kr.e. 2250 körül Hammurapi törvénykódexe rögzíti a nő, és a gyermek jogi helyzetét. Kihirdette, milyen büntetésre számíthat a kötelességét elmulasztó szoptatós anya vagy dajka.
Az ókori Rómában az anyától elvárták, hogy maga szoptassa csecsemőjét. Lenézték, sőt hűtlenséggel vádolták azt a nőt, aki nem szoptatott"
Van hogy türelmetlen vagyok de valahogy nekem ez a szoptatós meg kicsiny ettől a falra tudnék mászni, látom nem csak nekem vannak ilyen gondjaim, megnyugodtam.
A mustár azt tényleg túlzás volt belátom.
Akkor még a héten át állunk tápira.
Én is megnyugszom, nyugodt napjaink lesznek végre.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Tápis anyukák pedig kitartás mindig is támadni fognak minket.
Szoptatás közben olvasgass, egyél szendvicset, vagy netezz. Nem kell közben tevékenység nélkül szobrozni.
Hátha mégis kibékülsz a szopi dologgal. Én imádok szoptatni, csak a férjem nem birja, hogy sok időm erre megy el :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!