Tápszerre szeretnék át állni, mi a folyamat?
Egyszerűen és gyorsan. 3 hónapos lesz a lányom.
Eddig is kényszerböl csináltam. Volt hogy már szoptatás alatt tiszta ideg voltam, mikor hagyja már abba.
Már mindent kipróbáltam hogy elfelejtse: cumi, mustárral kentem be, elegem volt.
igen, elöször magamat kell tisztába tennem.
Most jön a tél, mit csináljak?
Tavaly is jött.
Nem csak a gyerek számít ha nem az anya is.
Ha a fájdalom és a kellemetlenségek miatt szeretnéd abbahagyni, hidd el, hogy elmúlik minden, és a leges legkényelmesebb dolog lesz!(Elmúlik a fájdalom, a csepegés, és nem kell utána mosogatni, sterilizálni. :) )
Amúgy szerintem is simán felírnak tápszert a gyerekorvosok.
Szia.Nem szeretnék a vitába beszállni,bár meg van a magam véleménye.A tápszerre való átálás folyamata az,hogy elmész a dokihoz és iratsz neki tápszert.ha szerencséd van,akkor azonnal elfogja fogadni,és nem lesz olyan mint sok baba,hogy eggyátalán nem hajlandó megenni a tápszert.Aztán apazd el a tejed,van rá homeopátiás bogyó,az segít,de a hideg vízes borogatások is,csak akkor fejd ha már nagyon feszít.
A lelkiismereteddel számolj el,ne nekünk.nem vagyok szoptató istennő mint ez gónyósan megjegyezte itt valaki valakinek,de nagyon értékelem az anyatej jelentőségét.nekem se ment a szoptatás zökkenőmentesen,de mindent megtettem,hogy legyen,és igen,azért mert első a baba.Ezt akkor döntődött el amikor terhes lette,vagy amikor még tervben volt,azért mert felelősségteljes anyának kell,hogy legyünk.képzeld el,hogy én imádok aludni,és nem kelek fel a gyerekhez éjjel mert én aludni szeretnék,nem minden a gyerek.nos ez sajnos nem így van.ennek ellenére nyugodtan adj neki tápszert,nekem ezzel semmi bajom nincs csakis a hozzáálással.felfog nőni igy is ez a baba.és szép és egészséges lesz.
17.25-ös.Anyukád a fejőstehén aki szoptatott.
Te elmebeteg degenerált!
Mit képzelsz magadról!Nektek kéne orvost keresni,aki az agyatokat helyrerakja.
Minek vállaltok gyereket ha nem az az első és legfontosabb h számára mindent megadjatok és védjétek ahogy tudjátok.
Nem a drága játékok jelentik a "mindent megadást".
Vagy valóban nektek csak becsúszott a gyerek?
Mi az,"kedves " kérdező,h magaddal kkell foglalkozni?
Ne magaddal foglalkozz te szerencsétlen,hanem azzal a pici még magatehetetlen babával aki nem tehet róla h ilyen hülye anyja van----!
Rosszúl vagyok tőletek!
Táposok!
17:25-ös nek
Az a fejőstehén, aminek a tejéből a te jobb sorsra éérdemes gyereked számára készítik a tápszert, amit te jó drágán megveszel, mert nem akarsz szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!