Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tápszerre szeretnék át állni,...

Tápszerre szeretnék át állni, mi a folyamat?

Figyelt kérdés

Egyszerűen és gyorsan. 3 hónapos lesz a lányom.

Eddig is kényszerböl csináltam. Volt hogy már szoptatás alatt tiszta ideg voltam, mikor hagyja már abba.

Már mindent kipróbáltam hogy elfelejtse: cumi, mustárral kentem be, elegem volt.

2009. okt. 2. 07:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
77%
Aztán ha átálltok a tápira, keress fel egy jó pszichiátert, mert ez szerintem betegség.
2009. okt. 2. 14:34
 42/82 anonim ***** válasza:
65%
Hát "kedves" kérdező, kaptál hideget, meleget! Mégis míly fura, hogy téged csak a számodra megnyugtató válaszok fogtak meg! A többi jó tanács meg, a babád érdekei, meg, hogy jön a tél... hát nem tudom! A lényeg, hogy megnyugodott a te KIS leleked, ami szó szoros értelmében az!!
2009. okt. 2. 14:54
 43/82 anonim ***** válasza:
19%
*lelked
2009. okt. 2. 14:56
 44/82 A kérdező kommentje:

igen, elöször magamat kell tisztába tennem.

Most jön a tél, mit csináljak?

Tavaly is jött.

Nem csak a gyerek számít ha nem az anya is.

2009. okt. 2. 15:01
 45/82 anonim ***** válasza:
50%
Hát... a te életed a te gyereked!De igazából még le sem írtad mi olyan szörnyű?Mi az a kibírhatatlan,amitől ez dolog elhanyagolható?
2009. okt. 2. 15:16
 46/82 anonim válasza:
48%

Ha a fájdalom és a kellemetlenségek miatt szeretnéd abbahagyni, hidd el, hogy elmúlik minden, és a leges legkényelmesebb dolog lesz!(Elmúlik a fájdalom, a csepegés, és nem kell utána mosogatni, sterilizálni. :) )

Amúgy szerintem is simán felírnak tápszert a gyerekorvosok.

2009. okt. 2. 17:20
 47/82 anonim ***** válasza:
40%
Hát nekem nem múlt el pl. Az orvos mondta, hogy sürgősen hagyjam abba, annyit nem ér az egész, hogy folyton bőgjek. Amúgy nem tudom, ki volt az a nagy paraszt, aki azt írta, kis lelke van a kérdezőnek. Miért kell valakit amiatt b@szogatni, hogy nem szeret szoptatni? Sok beképzelt fejőstehén!
2009. okt. 2. 17:25
 48/82 anonim ***** válasza:
84%

Szia.Nem szeretnék a vitába beszállni,bár meg van a magam véleménye.A tápszerre való átálás folyamata az,hogy elmész a dokihoz és iratsz neki tápszert.ha szerencséd van,akkor azonnal elfogja fogadni,és nem lesz olyan mint sok baba,hogy eggyátalán nem hajlandó megenni a tápszert.Aztán apazd el a tejed,van rá homeopátiás bogyó,az segít,de a hideg vízes borogatások is,csak akkor fejd ha már nagyon feszít.

A lelkiismereteddel számolj el,ne nekünk.nem vagyok szoptató istennő mint ez gónyósan megjegyezte itt valaki valakinek,de nagyon értékelem az anyatej jelentőségét.nekem se ment a szoptatás zökkenőmentesen,de mindent megtettem,hogy legyen,és igen,azért mert első a baba.Ezt akkor döntődött el amikor terhes lette,vagy amikor még tervben volt,azért mert felelősségteljes anyának kell,hogy legyünk.képzeld el,hogy én imádok aludni,és nem kelek fel a gyerekhez éjjel mert én aludni szeretnék,nem minden a gyerek.nos ez sajnos nem így van.ennek ellenére nyugodtan adj neki tápszert,nekem ezzel semmi bajom nincs csakis a hozzáálással.felfog nőni igy is ez a baba.és szép és egészséges lesz.

2009. okt. 2. 18:55
 49/82 anonim ***** válasza:
70%

17.25-ös.Anyukád a fejőstehén aki szoptatott.

Te elmebeteg degenerált!

Mit képzelsz magadról!Nektek kéne orvost keresni,aki az agyatokat helyrerakja.

Minek vállaltok gyereket ha nem az az első és legfontosabb h számára mindent megadjatok és védjétek ahogy tudjátok.

Nem a drága játékok jelentik a "mindent megadást".

Vagy valóban nektek csak becsúszott a gyerek?

Mi az,"kedves " kérdező,h magaddal kkell foglalkozni?

Ne magaddal foglalkozz te szerencsétlen,hanem azzal a pici még magatehetetlen babával aki nem tehet róla h ilyen hülye anyja van----!

Rosszúl vagyok tőletek!

Táposok!

2009. okt. 2. 19:14
 50/82 anonim ***** válasza:
81%

17:25-ös nek

Az a fejőstehén, aminek a tejéből a te jobb sorsra éérdemes gyereked számára készítik a tápszert, amit te jó drágán megveszel, mert nem akarsz szoptatni.

2009. okt. 2. 19:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!