Tápszerre szeretnék át állni, mi a folyamat?
Egyszerűen és gyorsan. 3 hónapos lesz a lányom.
Eddig is kényszerböl csináltam. Volt hogy már szoptatás alatt tiszta ideg voltam, mikor hagyja már abba.
Már mindent kipróbáltam hogy elfelejtse: cumi, mustárral kentem be, elegem volt.
Szerintem van olyan, hogy elege van egy nőnek a szoptatásból. És nem értek egyet azzal, hogy a baba érdeke az első, és mi nem számítunk. Illetve az jogos, hogy a baba érdeke az első, de mi is számítsunk már! Mennyivel jobb a babának, ha van egy depis anyukája, aki állandóan ideges és rosszkedvű? Akkor inkább adjon neki tápszert, és legyenek boldogok mind a ketten!
(a mustárt egy kicsit én is erősnek tartom, hiszen szegény pici baba nem tehet arról, hogy az anyukája nem szeret szoptatni. Egyszerűen tápszert kellett volna neki adni mustáros mellbimbó helyett és kész).
"De aki önzésből nem ad tejet a babájának,hát az..."
az nem anya
Az igaz hogy mi is számítunk nem csak a gyerek.
Én azon vagyok kiakadva hogy akik tápiznak, meg rossz élmény a szoptatás nagyon sokan támadnak minket.
Egyszer ezen az oldalon olvastam egy kommentet hogy a nők többsége bele erölteti a gyerek szájába a mellét, és ezzel üldözi miközben a gyermek meg irtózik tőle. Az anya meg idegbeteg lesz, azért ez se normális. Legalábbis szerintem jogos volt a komment.
Latom megjottek a szoptatos istennok, akik magukat mar lesz.rjak, csak a baba letezik a vilagon :D
Ezen mindig akkorakat derulok.
te dontod el, hogy erzed jol magad, a babad nem fog belehalni a tapszerbe es ugyanolyan jo anya vagy.
De azert mustart meg nem kene nyalogatnia ennyi idosen.
Ha módodban áll szoptatni akkor miért nem akarsz szoptatni? Nem értem....
Tudod az állatoknál azt mondják nem jó anya amelyik nem táplálja a kicsinyét!Akkor is " tiszta ideg leszel " ha már nagyobb lesz a kislányod és túl sokáig tart majd a kanalazgatás?Vagy esetleg nem szívja majd ki az üvegből a tápszert 2 perc alatt?Türelmetlen vagy,szerintem nem vagy elég érett az anyaságra vagy nem is tudom.
Nem vagyok az a minden áron szoptassunk párti,ha kevés az anyatej tényleg kell a tápszer.De ez a "Eddig is kényszerböl csináltam,Volt hogy már szoptatás alatt tiszta ideg voltam, mikor hagyja már abba." na és a mustáros dolog az durva....
( 3 gyerekes anyuka )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!