Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tápszerre szeretnék át állni,...

Tápszerre szeretnék át állni, mi a folyamat?

Figyelt kérdés

Egyszerűen és gyorsan. 3 hónapos lesz a lányom.

Eddig is kényszerböl csináltam. Volt hogy már szoptatás alatt tiszta ideg voltam, mikor hagyja már abba.

Már mindent kipróbáltam hogy elfelejtse: cumi, mustárral kentem be, elegem volt.

2009. okt. 2. 07:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
82%

Majd ha megkérdezi a kislányod h "Anya,engem meddig szoptattál?"- mond neki nyugodtan,h 3 hónapos korodig,kislányom.

De egy szenvedés volt és alig vártam h abbahagyjam.

Mert önző voltam és idegesített,h a mellemen lógsz,édes kicsi bogaram..!

2009. okt. 2. 19:50
 52/82 anonim ***** válasza:
81%
17:25-nek! Én lennék aki "KIS lelkűnek" titulálta. De paraszt lennék mert kiakasztónak találom, hogy valaki akinek megadatott ez a csoda,hogy tud szpotatni az nem hajlandó vele táplálni a gyermekét ami a leges legjobb a számára!Senki nem születik ősanyának ez tény, de egy ANYA lelke akkor legyen nyugodt,ha tudja mindent megtett a gyerekéért,és mindent megadott neki amit csak tudott,és igen is Ő az első,és legfontosabb!Ti akik tudnátok szoptatni de nem akartok, mi lesz később, ha már most ennyi áldozatot nem hoztok ÉRTÜK???
2009. okt. 2. 20:02
 53/82 anonim ***** válasza:
100%
Én is rengeteget szenvedtem a szoptatással, sírás, fájdalom, szenvedés. De nem adtam fel, mert tudtam a babának az a legjobb. Nem bántam meg. Mára már csodálatos élmény a kisfiam szopizása :)
2009. okt. 3. 07:34
 54/82 anonim ***** válasza:
a szoptatás akkor élmény és jó,egyszerű mikor ömlik a tej....van elég,különben stresszelsz,hogy a pici babád nem maradt-e éhes,mert tudod milyen sz@r éhesnek maradni,de most ez a pálya- elmúlik ez is...és jöhetnek a finomságok,a játszás amit alig várok,most meg gyönyörködöm a kis pofijában...meg puffogok éjjel,hogy "már megint fennt vagy"...
2009. okt. 3. 09:19
 55/82 anonim ***** válasza:
72%
nekem se ment könnyen mégis egy élmény volt,a saját testedből táplálni a gyermeked,ez a legjobb dolog a világon,amior kevesebb lett a tejem,mindent megtettem,hogy legyen,de nem stresszeltem,mert tudtam az a legrosszabb,volt itthon tápszer igy sose féltem,hogy éhes marad a babám.meg milyen dolog,hogy nem a gyerek az első?ha valakinek nincs teje és ugy ad tápszert a babának az más,de ugy adni,hogy közben van tej,az egyenlő azzal,minthogy nem adsz be neki gyógyszert,az anyatej gyógyszer,táplálék,védelem,ezt megvonni direkt,hááát enyhén szólva felelőtlenség.Nem a gyerek az első.??akko vidd vissza a korházba,ott mindenkinek ő lesz az első.
2009. okt. 3. 09:52
 56/82 anonim ***** válasza:
69%

Nálam az olyan,akinek van teje,de NYAFOGÁSBÓL és egyéb mondvacsinált okból nem azt ad a babának,hanem tápszert-vagy mást- az a nő

ANYASÁGBÓL MEGBUKOTT!!!!!

Alap,h ha van tej,azzal etetem a csöppséget.

Az ilyen nők ,minek szülnek?

2009. okt. 3. 10:29
 57/82 anonim ***** válasza:
75%

Anyukák!

Ti itt egymást köpköditek?!

Szép... anyaságból karó mindenkinek.

Kérdezőnek: ha nem akarsz ne szoptass, fejd le és add üvegből vagy állj át tápszerre, mert a kényszer szoptatás rosszabb mindkettőtöknek.

Viszont azt azért megkérdezem: nem volna jobb még most fejni? Jobb, mint a tápszer. ÉS nem kell szoptatni így sem.

De a mustár durva. Képzeld el, hogy téged akarnak leszoktatni az evésről tömény chilivel. Kb ilyen. Ez kínzás a gyereknek, el tudom képzelni, mennyire ordított.

Nem vagy véletlenül depis?

Bár már hallottam ilyet, hogy az anyukát frusztrálta a szoptatás, én egy ilyen mamával járok sétálni.

2009. okt. 3. 12:08
 58/82 anonim ***** válasza:
36%
jaj kedves utolsó.most hogy ilyen bölcsen és jó fej módjára kioktáttal mindenkit és nagyon megértő vagy a kérdezővel,azért megjegyezném,hogy az anyaság ott kezdődik amikor megszületik egy baba és ő lesz az életedben az első.és nem az én kényem kedvem szerint adok neki,vagy nem adok neki dolgokat.ugyan már.az más,hogy itt anyukák egymásnak estek,az a 2 szemllet miatt van,de semmi köze nincs az anyasághoz,ugy hogy ne osztogass itt mindenkinek karó,speceil én pont azt irtm le neki amit kérdezett,de a véleményem is elmodtam a kisasszony hozzáálásáról,mert a melett nem lehet elmenni.különben nem itt rakta volna fel a kérdést.
2009. okt. 3. 13:59
 59/82 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem akarsz szoptatni,adja neki tápszert,de akkor se kend be cicit mustárral!Még jó,hogy nem kented be erős paprikával... :-o
2009. okt. 3. 23:23
 60/82 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.

Kaptam jót és rosszat egyaránt.

Végre van egy nyugodt éjszakánk.

2009. okt. 4. 16:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!