Tápszerre szeretnék át állni, mi a folyamat?
Egyszerűen és gyorsan. 3 hónapos lesz a lányom.
Eddig is kényszerböl csináltam. Volt hogy már szoptatás alatt tiszta ideg voltam, mikor hagyja már abba.
Már mindent kipróbáltam hogy elfelejtse: cumi, mustárral kentem be, elegem volt.
Majd ha megkérdezi a kislányod h "Anya,engem meddig szoptattál?"- mond neki nyugodtan,h 3 hónapos korodig,kislányom.
De egy szenvedés volt és alig vártam h abbahagyjam.
Mert önző voltam és idegesített,h a mellemen lógsz,édes kicsi bogaram..!
Nálam az olyan,akinek van teje,de NYAFOGÁSBÓL és egyéb mondvacsinált okból nem azt ad a babának,hanem tápszert-vagy mást- az a nő
ANYASÁGBÓL MEGBUKOTT!!!!!
Alap,h ha van tej,azzal etetem a csöppséget.
Az ilyen nők ,minek szülnek?
Anyukák!
Ti itt egymást köpköditek?!
Szép... anyaságból karó mindenkinek.
Kérdezőnek: ha nem akarsz ne szoptass, fejd le és add üvegből vagy állj át tápszerre, mert a kényszer szoptatás rosszabb mindkettőtöknek.
Viszont azt azért megkérdezem: nem volna jobb még most fejni? Jobb, mint a tápszer. ÉS nem kell szoptatni így sem.
De a mustár durva. Képzeld el, hogy téged akarnak leszoktatni az evésről tömény chilivel. Kb ilyen. Ez kínzás a gyereknek, el tudom képzelni, mennyire ordított.
Nem vagy véletlenül depis?
Bár már hallottam ilyet, hogy az anyukát frusztrálta a szoptatás, én egy ilyen mamával járok sétálni.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Kaptam jót és rosszat egyaránt.
Végre van egy nyugodt éjszakánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!