Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Baja lehet a gyereknek, ha...

Baja lehet a gyereknek, ha tápszerezem? Nem szeretném szoptatni.

Figyelt kérdés

Meg van csináltatva a mellem, és nem szeretném, ha megereszkedne a szoptatástól. Lehet tápszerrel etetni a kicsit?

Mit gondoltok?

2011. aug. 21. 19:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/108 anonim ***** válasza:
100%
A műtét nem gyerekjáték? Hát a saját életeddel azt csinálsz, amit akarsz. A szépségért meg meg kell szenvedni, de nem a gyereknek, hanem neked. Egyik ismerősöm 18 évesen megcsináltatta a mellét, mert aktmodell akart lenni. Aztán jött a szerelem meg három gyerek és felnőtt a szerephez. Lesz*rja, h hogy néz ki, imádja a gyerekeit és mindent megad nekik, ami természetes és jó nekik. Én most látom, h mennyire gyönyörű is ő.
2011. aug. 22. 13:35
 42/108 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnék hozzászólni "a szoptatott babák intelligensebbek témához". Sok ilyen kutatás értékelésénél könnyű abba a hibába esni, hogy az együttjárás feltétlenül ok-okozati összefüggést jelent. Ezeknek a kutatásoknak az a "hátulütője", hogy nem veszik figyelembe: a nyugati világban a diplomások körében egyre nagyobb a szoptatás kultusza, vagyis ha valaki diplomás, nagyobb eséllyel fog szoptatni. Vagyis a szoptatott gyerekek szülei magasabb iskolai végzettséggel rendelkeznek, mint az "átlag". Különben ilyen alapon szokták kihozni azt, hogy a vegetarianizmustól okosabb lesz a gyerek. (Láttatok már nyolc osztályt végzett vegetáriánust?)

Kérdező, természetesen csak attól, hogy tápszert kap a babád, semmi baja nem lesz. Viszont egy óriási élménytől fosztod meg őt és magadat is, ha nem szoptatsz. (Legalábbis én így éltem meg a szoptatást.) A melleidet meg megcsináltathatod újra.

2011. aug. 22. 14:00
 43/108 anonim ***** válasza:
36%

"Az üveggel igen jól összebújik a baba. Na itt jön a duma, hogy jól magamhoz ölelem mikor üvegből etetem. Teljesen más bensőséges dolog a szoptatás ezeknek halvány elképzelésük sincs milyen mikor a 6 hós babád szopi közben rád néz. Abbahagyja pár pillanatra és gőgicsél neked, és rácuppan újra. Az állkapocs fejlődése, a fogazat kialakulása, a koponya izomzatának kialakulása szoptatással teljesen más."

Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy szoptatok IS, és cumisüvegezek IS, és mind a kettő ugyanolyan bensőséges, mind a kettőnél szoktunk szemezni, és vigyorászni a 3 hónapos babámmal. Mind a kettőt egyformán imádja, mert ANYÁT imádja, nem a mellét vagy a cumit.

2011. aug. 22. 16:07
 44/108 anonim ***** válasza:
94%

Na akkor most én írok IGAZI TAPASZTALATOT, mivel én is plasztikázott (szilikon) mellekkel estem teherbe...

Szóval: szerintem Kedves Kérdező Te még nem vagy terhes, csak tervezed, ugye? Vagy legalább is nagyon a terhesség elején járhatsz...A melleid - ha akarod, ha nem- már a terhesség alatt elkezdenek nőni és formájukat veszteni. Nagyok lesznek, súlyosak és bár én azt hittem, hogy nem sokat változtak, de a terhesség vége felé amikor belenéztem a tükörbe, igencsak megdöbbentem a látványtól: hatalmas, lógó melleim lettek, na nem durvák, de végképp elvesztették, feszes, szilikoncici formájukat.

Aztán jött a szülés meg a tejbelövellés (ez jön ha akarod ha nem) és a melleim még jobban eldeformálódtak.

Bár nekem ESZEM ÁGÁBAN SEM VOLT NEM SZOPTATNI, sőt halálra stresszeltem magam, hogy legyen tejem, izgultam, hogy a szilikon majd megakadályozza a szoptatás, de szerencsére van bőven, kislányom 7 hónapos és még intenzíven szopizik. A melleim? Hát, meg nem mondaná senki, hogy ez valaha szilikoncici volt:) De nem érdekel, mert már rajta vagyunk a tesóprojekten is és ha majd nem szoptatok akkor esetleg újra kés alá fekszem. Majd meglátjuk. A férjemnek így is nagyon tetszem, sőt, szerintem így még jobban és nagyon büszke vagyok én is magamra, hogy tudok szoptatni, kit érdekel a mellem????

Gondold át, hogy most mi a fontosabb Neked? Ne várj megnyugvást ha valaki azt írja, hogy a tápszer ugyanolyan jó. Nem ugyanolyan. Ezt mindenki tudja.

A tápszert olyan anyáknak találták ki, akik nem tudnak szoptatni,nem olyanoknak akik nem akarnak...

2011. aug. 22. 16:12
 45/108 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó: nagyon szépen írtál.
2011. aug. 22. 16:16
 46/108 anonim ***** válasza:
68%

(fili)

16:12 Tényleg szép amit leírtál és gratulálok Nektek. Neked a babádnak és a párodnak. Mert ugye ez közös siker.

Jó volt ezt olvasni. További jó egészséget. DDD

2011. aug. 22. 16:34
 47/108 anonim ***** válasza:
11%

És még te mered magad anyának hívni.Sok nő a fél karját adná azért hogy tudjon szoptatni és akkor az ilyen agyatlan szilikonos mellű,lusta nők biztatják egymást a hülyeségre!

re válasz

Nincs szilikon a mellemben, egész életemben dolgoztam, 200 nettót keresek, amit kevés nő mondhat el. Egyedül nevelem a gyerekem, apuka nincs.

Nem volt kedvem szoptatni, mert nem tetszik maga az egész, nem érzem bensőségesnek, inkább kellemetlennek gondolom.

Viszont a lányomat nagyon szeretem.

Egyébként a középkorban szoptatós dajkák voltak, mert az arisztokraták undorítónak, állatiasnak könyvelték el a szoptatást. Tudom erre jön a válasz majd, hogy nem a középkorban vagyunk, csak leírtam, hogy minden korban voltak olyanok, akik nem szoptattak.

2011. aug. 22. 20:54
 48/108 anonim ***** válasza:
86%

Igen, Júliát is a szoptatós dajka siratta meg, nem az anyja.

Igazad van, minden időben voltak ilyen emberek, nem is igen alakult ki kötödés egy arisztokrata anya és gyereke között. Inkább a dajka és a gyerek között.

Láttam a Spektrumon filmet ilyen mai arisztokratákról, a gyerek a dadust szólította anyának is.

nem hinném, hogy ez a legjobb példa volt és nem azért mert nem vagyunk már a középkorban.

2011. aug. 22. 21:09
 49/108 anonim ***** válasza:
21%

Kicsit erős, hogy a szoptatás hiánya miatt nem szeretem a gyerekem, meg nem kötődöm hozzá.

A romák mind szoptatnak, mert így olcsó, és utána szarrá verik a gyereküket.

Ez jobb példa mint a középkor?

2011. aug. 23. 08:20
 50/108 anonim ***** válasza:
38%
Ez a szoptatás téma ár olyan, mint egy szélsőséges szekta :-) Csak fújják, fújják mindig ugyanazt.........
2011. aug. 23. 09:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!