Baja lehet a gyereknek, ha tápszerezem? Nem szeretném szoptatni.
Meg van csináltatva a mellem, és nem szeretném, ha megereszkedne a szoptatástól. Lehet tápszerrel etetni a kicsit?
Mit gondoltok?
De ezzel mi a gond? Szerintem semmivel sem rosszabb, mint literszámra kiönteni. Ha a baba simán nem eszi meg, de így elfogy, mi ezzel a baj?
Szerintem ki se derülne, miből van, ha az anya nem mondja el nekik. Nem egészségtelen, nem veszélyes....
Igen, akkor ilyen alapon ondógrízt is lehet készíteni, mivel abban sincs semmi káros, tiszta fehérje. Azért itt kiütküzik ám, hogy akik ilyen durván érvelnek a szoptatás mellett, azokkal nincs minden rendben, a férjüket/apósukat/stb is anyatejjel etetnék. Innen már csak egy lépés, hogy akkor egyesen mellről egyenek, nem? Hiszen úgy még jobb a tej.
Na neeeeeeeeeeeeeeeeeee, ez nekem sok.
utolsó
Sajnálom, hogy ilyen sötét vagy.
Mond valamit az egyik ember és ezt vonod le belőle?
Vagy csak szimplám bele akarsz marni, mert neked valami nem jön össze. Az undorító ahogy itt írnak egyesek. Szerintem a szoptatósok közül egy sem írt bántó, degradáló dolgokat.Azokra akik nem szoptatnak. És azzal, hogy kiállnak a szoptatás mellett ugye már ők a degenerált anyák. Mert rosszat akarnak a többi anyának. Szerencsére változik a szemlélet világ szerte és vissza jön a természetes táplálás "divatja". Aki meg nem akar szoptatni az a kis % ne szoptasson. Éljen a maga által megmagyarázott külön kis világában. Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki szoptat és ki nem.
Egyébként itt is látni azt az egy-két arrogáns szoptatás ellenes beirkálót. Furcsa az arány nem? Elgondolkodtató, és egyben örömteli, hogy egyre több és több anya nem undorodik a szoptatástól, és mindent megróbál,hogy szoptatni tudjon. Mert ez a dolog nem kizárólag a csecsemő táplálásáról szól. De ezt egyesek úgysem értik, mert nem is akarják.
Azért számomra furcsa, ki kéri számon az anyján? Engem X ideig szoptatott csak- a családunkban senki nem szoptatott. Hát akkor itt a válasz a kérdésetekre, ti. ha nem kérdeztétek, nem kéritek számon, honnan tudjátok, ennyire pontosan?
Én nem tudom édesanyám szoptatott-e, meddig szoptatott, mikor kezdte a hozzátáplálásom, kaptam e töltött káposztát 2 hónaposan? Semmit az égvilágon.
Annyit, hogy másképp volt akkoriban.
És egyébként nagyon beteg voltam, és nem tudom, akkor sem. Mert én valóban nem kértem számon, nem kérdeztem.
és ettől függetlenül csináltam a gyerekeimmel mindent. És édesanyám meg csinálta, csinálja, amit mondok neki az én elképzelésem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!