Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi történik akkor ha ezt...

Mi történik akkor ha ezt teszem? (vitatott kérdés)

Figyelt kérdés

Amikor a kórházban hozzák az első etetésre és én vissza utasítom? Kap tápszert? Engem se piszkálnak utána?

(kell a nagy pofa a bent lévőkhöz ilyenkor?)

Köszönöm. 36H

2010. szept. 6. 07:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/127 A kérdező kommentje:
középsuli utolsó éve, de volt már halasztásom betegségből.
2010. szept. 8. 15:11
 62/127 anonim ***** válasza:
61%
Az érdekel, mit szólnak majd a többiek, az nem, mi a jó a babádnak. Az ilyennek tényleg nem való a gyerek.
2010. szept. 8. 15:12
 63/127 A kérdező kommentje:
pont az nézem! Hogy legyen miből később eltartani, ruhát, ételt, házat biztosítani. Hogy télen legyen fűtés. Tető a feje felett. És ezek fontosabbak szerintem.
2010. szept. 8. 15:14
 64/127 anonim ***** válasza:
39%

Aha, értem, tehát a gyerek érdeke, hogy nem szoptatod. Na ilyet se hallottam még:(

Viszont ezek szerint nem tervezett baba volt, csak besikerült, ugye? Szegény kicsike, akkor mégiscsak elutasítja az anyja:(

2010. szept. 8. 15:16
 65/127 anonim ***** válasza:
39%
te magad is gyerek vagy, persze hogy elutasítod a babádat.
2010. szept. 8. 15:18
 66/127 A kérdező kommentje:
Ezt nem mondtam hogy nem érdeke ácsi!!! Azt mondtam hogy fontosabbak a későbbiek!4 Hogy biztosítani tudjam. Képzeld tervezett volt. De az iskola és a tanulmányok fontosabbak a jövő miatt.
2010. szept. 8. 15:18
 67/127 anonim ***** válasza:
34%

Nem értem, hogy a későbbi házvétel, meg eltartás hogy függ össze a szoptatással. (Főleg nem, hogy még megpróbálni sem akarod, sőt fejni sem - bár majd rájössz, ha nem fejsz egyáltalán, akkor begyullad a melled, na mindegy...)

És ha fejnél, akkor a lefejt tejet sem akarod odaadni a babának?

Az orvosod egyébként tényleg nagy hülyeséget mondott, az anyaság nem abból áll, hogy kihordunk egy gyereket, aztán majd lesz vele valami, de a lényeg, hogy a te tested a régi legyen...

Idézek tőled: "Én is befejeztem az előző évemet tápszerrel"

Vagyis azt jeleni, hogy van már egy gyereked és most a következőt várod? Ha így van és csak most végezted a középsulit, akkor már értem az egészet.

Éretlenség, felelőtlenség...

2010. szept. 8. 15:22
 68/127 anonim ***** válasza:
34%
Mi köze a mostani szoptatásnak a későbbi fűtéshez, lakáshoz, stb-hez? Igazából csak sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél, 17-18 évesnek ilyen szellemi-érzelmi szinttel nem való a baba. Nem ismerlek, de a válaszaidból ez jön ki. Viszont ha nem is szoptatod (gondolom akkor a szüleid fogják nevelni, amíg te magad is nevelődsz az iskolában), legyél vele sokat, siess haza a suliból, ne barátnőkkel legyél, hanem a saját babáddal.
2010. szept. 8. 15:22
 69/127 anonim ***** válasza:
34%
Ha a tanulmányaid fontosabbak, akkor nem értem, minek akartatok már babát. Azt írtad, tervezett volt!
2010. szept. 8. 15:24
 70/127 anonim ***** válasza:
34%

Dehogy volt tervezett, nyilvánvaló, hogy csak felelőtlenek voltak, és már nem lehetett mit tenni:(

Ha tervezett baba lett volna, akkor nem így áll hozzá, ez is nyilvánvaló.

Mindegy, te életed, te gyereked, csinálj amit akarsz, remélem az a kicsi élet nem megy tönkre.

2010. szept. 8. 15:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!