Mi történik akkor ha ezt teszem? (vitatott kérdés)
Amikor a kórházban hozzák az első etetésre és én vissza utasítom? Kap tápszert? Engem se piszkálnak utána?
(kell a nagy pofa a bent lévőkhöz ilyenkor?)
Köszönöm. 36H
Aha, értem, tehát a gyerek érdeke, hogy nem szoptatod. Na ilyet se hallottam még:(
Viszont ezek szerint nem tervezett baba volt, csak besikerült, ugye? Szegény kicsike, akkor mégiscsak elutasítja az anyja:(
Nem értem, hogy a későbbi házvétel, meg eltartás hogy függ össze a szoptatással. (Főleg nem, hogy még megpróbálni sem akarod, sőt fejni sem - bár majd rájössz, ha nem fejsz egyáltalán, akkor begyullad a melled, na mindegy...)
És ha fejnél, akkor a lefejt tejet sem akarod odaadni a babának?
Az orvosod egyébként tényleg nagy hülyeséget mondott, az anyaság nem abból áll, hogy kihordunk egy gyereket, aztán majd lesz vele valami, de a lényeg, hogy a te tested a régi legyen...
Idézek tőled: "Én is befejeztem az előző évemet tápszerrel"
Vagyis azt jeleni, hogy van már egy gyereked és most a következőt várod? Ha így van és csak most végezted a középsulit, akkor már értem az egészet.
Éretlenség, felelőtlenség...
Dehogy volt tervezett, nyilvánvaló, hogy csak felelőtlenek voltak, és már nem lehetett mit tenni:(
Ha tervezett baba lett volna, akkor nem így áll hozzá, ez is nyilvánvaló.
Mindegy, te életed, te gyereked, csinálj amit akarsz, remélem az a kicsi élet nem megy tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!