Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi történik akkor ha ezt...

Mi történik akkor ha ezt teszem? (vitatott kérdés)

Figyelt kérdés

Amikor a kórházban hozzák az első etetésre és én vissza utasítom? Kap tápszert? Engem se piszkálnak utána?

(kell a nagy pofa a bent lévőkhöz ilyenkor?)

Köszönöm. 36H

2010. szept. 6. 07:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/127 anonim ***** válasza:
84%
2 gyerekem van, egyiket sem tudtam szoptatni 1-2 hétnél tovább. Lehet hogy ha kitartóbb lettem volna sikerült volna tovább húznom, de nem akartam. Mindenképpen kellett a tápszer és hogy amellett még fejjek, meg fél óráig rágassam a gyerekkel a majdnem üres mellemet... Na, erre nem volt se időm, se erőm. Úgyhogy ha ilyesmi rosz tapasztalatod van, akkor megértelek. De én ezt a kórházban nem kötöttem az orrukra. Hozták a babát, magam mellé vettem, kicsit próbálkoztunk, aztán csak simogattam meg puszilgattam.Persze az elsőnél még lelkes voltam, de ez hamar elmúlt, amikor kirepedezett a mellbimbóm és tej még a 4. napon sem volt egy deka se. De abban ne legyél olyan biztos, hogy nem kap más anya tejét! Nálunk kapnak, ez tuti, mert anyukám ott dolgozik. Emiatt sem kötöttem az orrukra, hogy nem túlságosan akarok szoptatni, persze anyukám tudta.
2010. szept. 6. 13:54
 32/127 A kérdező kommentje:
Igen sajnos rossz tapasztalat miatt van, és köszönöm a válaszokat. ÉS nyugalom! Semmi olyan dolog nem lesz később hogy a gyermekjólét zaklasson.
2010. szept. 6. 13:56
 33/127 anonim ***** válasza:
62%

Ja még valami. Utolsó voltam.

Azt hittem hogy egyedül vagyok ezzel az érzéssel, de amikor a pár hetes babámmal sétáltam és megkérdezte egy ismerős, hogy szopik-e ( nagyon gyakori kérdés, készülj fel rá!) Szóval mondtam, hogy nincs tejem. erre ő: Nem olyan nagy baj az, megmondom őszintén én utáltam szoptatni! Na, ekkor döntöttem el, hogy mindenkinek azt mondom, hogy sajnos nem tudok szoptatni, közben belül meg lesz..om az egészet, mert így is 2 szép egészséges gyerekem van, akik imádnak! És én is őket!

2010. szept. 6. 14:00
 34/127 A kérdező kommentje:
Én is így érzek kedves utolsó, köszönöm.
2010. szept. 6. 14:06
 35/127 A kérdező kommentje:
Főleg hogy a sulit is kezdem.
2010. szept. 6. 14:06
 36/127 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Ha van kedved irni a rossz tapasztalatról akkor nyugodtan Nekem is volt hátha segitek egy kicsit. Nekem nagyon csunyán kiharapta mindkét cicim a lányom és 5 hétig orditottam nem is tudom hogy birtam ilyen sokáig. Utána nem volt semmi gond pedig sirva ültem le szoptatni minde áldott nap 6x.

Nehéz volt de kitatrtottam az aloe vera rendbehozta cicim és 10 hónapos koráig cicizett.

Gondold azért át persze nem tudom mennyire van rossz élményed.

2010. szept. 6. 14:08
 37/127 anonim ***** válasza:
79%
Tuti hogy fognak piszkálni és le is fognak szólni valamint lesz pár megjegyzés.Te leszel a világ legkegyetlenebb anyukája.
2010. szept. 6. 14:26
 38/127 anonim ***** válasza:
100%

igazából szíved joga eldönteni mit adsz a gyerekednek, a tápszertől is fel fog nőni.

én nem akarok olyanokat mondani, hogy más örülne, ha szoptathatna.

gyerekkoromban semmit sem útáltam jobban, mint a más gyerek örülne ennek... kezdetű mondatokat.

DE!

az én kislányom 3 hónapos, szoptatom.

rooming-inben voltunk és a szobatársamnak nem volt teje!

olyan keservesen sírdogált mindig az Ő kislánya, hogy szívem szerint megszoptattam volna Őt is, de sajnos nem lehetett.

a tápszertől meg fájt szegénynek a hasa.

remélem, ha a kezedbe adják a kisbabádat szülés után, máshogy fogsz erre a kérdésre gondolni.

engem minden etetés után boldogsággal tölt el, hogy a legjobbat adtam a számára!

mindenesetre könnyű szülést kívánok!

2010. szept. 6. 14:40
 39/127 A kérdező kommentje:
köszönöm, de nem fog megváltozni a véleményem ezért is kérdeztem hogy miként fognak reagálni.
2010. szept. 6. 14:41
 40/127 anonim ***** válasza:
84%
14:00-as! Komolyan mindenki azt kérdezgeti hogy szopik-e a baba? Vad idegenek is? Az ész megáll, mit képzelnek az emberek magukról? Ez egy annyira intim dolog hogy nekem soha meg se fordulna a fejemben ilyet kérdezni bárkitől mert annyira nincs hozzá semmi közöm!!! Hát én biztos nem válaszolnék mosolyogva az ilyen kérdezőknek. Boccs az off-ért de ez nagyon bökte a szememet.
2010. szept. 6. 15:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!