És építészmérnök leszel ha befejezed? Ez igen, már mérnöki végzettséget is ad egy középiskola.
Nem vagy még 20 éves és már a második gyerekedet várod?
Jó későn szólok, de azért intelligens ember először megpróbálja az anyagiakat megteremteni a gyerekvállaláshoz. Fordítva egy kicsit fura.
Még ha 30 lennél, azt mondom érthető, hogy iskolába jársz és gyereked van, de minek egy iskolás tininek gyerek? Vettél volna kutyát, az inkább való neked.
2010. szept. 8. 15:48
82/127 A kérdező kommentje:
hajajj. Na mind1 kár a billentyűzet koptatásért. Inkább megyek KRESZ-t tanulni. Minden jót nektek! (És az utolsó hozzászólást én is feltehetném itt egy két emberre!)
2010. szept. 8. 15:49
83/127 A kérdező kommentje:
Nem ad de kell a szakma elkezdéséhez a suli. Utálom a kutyákat, macska párti vagyok.
2010. szept. 8. 15:50
84/127 anonim válasza:
Mire te építészmérnök leszel (ha az leszel egyáltalán, mert oda tényleg nagyon nehéz bekerülni), addigra már szerintem az 5. gyerekedet fogod szülni. A "macskapárti vagyok" beszólásod is elárulja, mennyire éretlen vagy, nem érted, miről papol itt mindenki. A párod mennyi idős? 24-26?
2010. szept. 8. 15:55
85/127 A kérdező kommentje:
23 éves.
2010. szept. 8. 16:00
86/127 anonim válasza:
Az eddig írottak és olvasottak tükrében egyébként az eredeti kérdésedre az a válaszom, hogy a nagy pofa helyett szerintem inkább húzd meg magad. És nekik is meg lesz a véleményük, aminek talán hangot is adnak, erre nyugodtan számíthatsz.
(Bár a remény hal meg utoljára, hátha megenyhül a szíved, amikor a babád a cicit keresi...)
2010. szept. 8. 16:01
87/127 anonim válasza:
Cirka 8 év alatt nem sikerült egy középsulit befejezni? Hogy lesz ebből diploma?
2010. szept. 8. 16:03
88/127 A kérdező kommentje:
na jó úgy látom ti csak szapulni tudtok. úgy hogy a viszont látásra.
2010. szept. 8. 16:05
89/127 anonim válasza:
Én inkább azon csodálkozom hogy csak most bukkantak fel a sértegető, személyeskedő frusztrált nők, az elején még egész normális válaszokat adtak. Lehet hogy nem kellett volna magadról többet elárulnod, így túl nagy támadó felületet hagytál magadnak. Az első 1-2 oldalon jó tanácsokat kaptál, nagyjából tudod mire számíthatsz, a többi az nem is ide tartozik már.
2010. szept. 8. 16:09
90/127 anonim válasza:
Ha 23 évesen évesen építészmérnökként dolgozik, akkor valószínűleg nagyon ügyes, nem lesznek megélhetési gondjaitok. A kórházban lehet csúnyán fognak rád nézni, ami (legyünk őszinték), érhető is. Gondolom szülés után nem mész rögtön vissza az iskolapadba, legalább addig szoptasd, utána áttérhettek a tápszerre. Szerintem ez lenne az ideális megoldás. Egyébként nem bántásból kérdezem, tényleg érdekel: hogy volt bátorságotok bevállalni ilyen körülmények közt két gyereket? Mi is most gondolkodunk babán, kicsit más körülmények közt is élünk, de mégis kéne egy kis "ihlet", bátorító szó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!