Mi történik akkor ha ezt teszem? (vitatott kérdés)
Amikor a kórházban hozzák az első etetésre és én vissza utasítom? Kap tápszert? Engem se piszkálnak utána?
(kell a nagy pofa a bent lévőkhöz ilyenkor?)
Köszönöm. 36H
elképzelni se tudom, milyen lelki vagy testi problémát nem lehet leküzdeni?!
elvileg az ember a gyerekének a legjobbat akarja, nem?
én már egyszer hozzászóltam ehhez a kérdéshez, de még mindig nem térek magamhoz tőle!
a kérdezőtől kérdezném, hogy milyen érzés Neki, amikor nagypocakos DOHÁNYZÓ kismamát lát?
őket elítéli?
A testünket a gyermek fejlődéséhez, csak kölcsön kapja úgy kell vissza szolgáltatni ahogy kapta! Idézem az orvosomat.
Ha dohányozni látok kismamát szíve egészsége tegye, nem az én gyerekemet mérgezi.
Szerintem itt alapvető gondok vannak veled kérdező. Nem is kicsik. Ahhoz, hogy mivel táplálod a gyereket, senkinek semmi köze. Nem is ezzel van a baj. Hanem minden egyes kommented, minden egyes reakciód arra utal, hogy már most elutasítod szegény kisbabát. A kötődés szoptatás nélkül is kialakulhat, de hajlandóság nélkül nem, és az érzelem nélküli, üres megnyilvánulásaid egyértelműen arra utalnak, hogy te erre nem vagy hajlandó.
Semmilyen indokot nem tudtál mondani addig, amíg valaki nem írt egy olyat, amibe bele tudtál kapaszkodni, vagyis csak szalmaszál, hogy rossz tapasztalat az ok, nem pedig valós indok.
Borzasztó azt olvasni, hogy egy anyának, aki nem akarja szoptatni a gyerekét egyáltalán, az a legnagyobb problémája, hogy nagy pofa kell-e a bentlévőkhöz:(
Nem ezzel kéne foglalkoznod, inkább a saját fejedben kellene rendet csinálnod, amíg még nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!