Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi történik akkor ha ezt...

Mi történik akkor ha ezt teszem? (vitatott kérdés)

Figyelt kérdés

Amikor a kórházban hozzák az első etetésre és én vissza utasítom? Kap tápszert? Engem se piszkálnak utána?

(kell a nagy pofa a bent lévőkhöz ilyenkor?)

Köszönöm. 36H

2010. szept. 6. 07:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/127 anonim ***** válasza:
71%
Bocs, 21.18!
2010. szept. 8. 22:11
 102/127 anonim ***** válasza:
33%
Hát de nem??Mekkora dumát nyom,de ez csak kifogás(suli,stb).Eszembe nem jutna,hogy nem szoptatom meg.Szopó reflex van a babáknak,ő meg meg tudná tenni,hogy nem ad neki.Más a csillagokat lehozná,ha tudna szoptatni,ha lenne teje.Ó,remélem egy Ursula nővért kap...
2010. szept. 8. 22:16
 103/127 anonim ***** válasza:
65%

Na, megint sikerült felülni egy szánalmas provokátornak. Egy olyannak, aki a második tervezett gyerekét szüli, miközben olyan középiskolába jár, ahonnan építőmérnök diplomával távozhat. Tök jó. :)

Két eset lehet.

1. Kamu a kérdés, ül a gép előtt és röhög azon, hogy mennyire felhúztátok magatokat.

2. Tényleg ilyen h.lye, de akkor magyarázhattok neki akármit, úgysem érti.

Merem remélni, hogy az első tippem a helyes.

2010. szept. 8. 23:27
 104/127 anonim ***** válasza:
87%

Jézusom... Nem irok semmit.Én is féltem a szoptatástól!CSak azért merrt kicsi volt a babám... 2600gr és 50cm. S a legnagyobb öröm ma 5hósan hogy minden nap hozzábujhatok,szemezhetek vele,s hogy szopizik!

Nem tudod még milyen jó érzés hogy belőled táplálkozik s hogy attól akár megduplázza a sulyát! Nekem 3hósan megduplázta a sulyát amit csak fél évesen kellene.,..

Ha meg az zavar hogy tönkre megy a cickó,azt meg lehet csináltatni! ANyu is megcsináltatta anno,mert 170litert lefejt(én 60litert megettem,többit leadta!!!!)

Ne légy ilyen esetben ennyire EGOISTA!!

Nekem már születése után kereste a cicit,s megkapta. Igy is alacsony volt a vércukra szegényemnek,s infuziót kellett kapnia!Meg három napig tápszert nehogy lefogyjon s kiszáradjon! TUdod milyen rossz érzés volt? Azóta SE evett tápszert!!!

Gondolkodj el ezeken! A babának te kellesz nem egy MŰANYAG VALAMI! Kostóld meg a tejet(finom édes) és a tápszert(0,1%os vízezett tej izű) utána s utána nyilatkozz!!!

2010. szept. 8. 23:34
 105/127 anonim ***** válasza:
22%
Ja és a babám itthon már semmit nem fogad el cumisüvegből. Erről ennyit...
2010. szept. 8. 23:36
 106/127 anonim ***** válasza:
22%
Nekem 7 hetesen duplázta meg,iszonyú jó tejem volt,a csodánkra jártak,3,90-nel lett,7,80 volt 7 hetesen.
2010. szept. 8. 23:43
 107/127 anonim ***** válasza:
82%

Szia! utolsó elötti vagyok! Rákerestem a sulidra(remélem nem baj).S ott látom hogy van esti/levelezős képzés is. Szerintem menj át arra s akkor tudod szoptatni a babócát! Nem rosszat akarok neki/neked... Szerintem megértenék a suliban is.. [link]

Nézd meg:)Tudod milyen drága a TÁpszer? 3ezer forint egy doboz. [link]

2010. szept. 8. 23:49
 108/127 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy abból a suliból távozom diplomával, felkélne fogni amit írtam. Aki normálisan válaszolt annak köszönöm. A többit meg egye a saját mérge nem tud érdekelni.
2010. szept. 9. 07:13
 109/127 anonim ***** válasza:
90%

Figyelj! Itt alapvetően nem csak a szoptatás megtagadásáról van szó. A suli alatt a 2. gyereked szülöd, gyakorlatilag a te szüleidnek. Mert ugye igazából ők nevelik?

Még az első oldalak egyikén írtad, hogy te mindent meg akarsz adni a gyerekeidnek, amit te nem kaptál meg kiskorodban.

Most meg pont azt akarod elvenni tőlük, amire, ill. akire legnagyobb szükségük van, az édesanyjukat, vagyis magadat.

Hogy fognak így hozzád kötődni? Igen, sok kisbaba felnő tápszeren, köztük az enyémek is, azzal a különbséggel, hogy azok az anyukák akartak szoptatni, csak nem ment.

Én is éppen azt akartam javasolni, mint előttem írta valaki, hogy menj estire, főleg ha van rá lehetőség.

A továbbtanulás ráér később, majd ha már ovisok lesznek, ill a főiskolát, egyetemet is rengetegen végzik levelezőn.

Ne legyél önző, akárhogy szépíted, de most gyakorlatilag a nagyszülők nevelik a te gyerekeidet. NEKIK SZÜLTED VAGY MAGATOKNAK?

Terveztétek? Kinek? Miért? Vállaltad? Akkor foglalkozz velük. Szeretgesd, pelenkázd, etesd (ha szükség van a tápszerre, akkor azzal, de te add a szájába a cumisüveget), ha kell éjszaka te kelj fel hozzájuk, örülj a mosolyuknak, te vedd észre először az újat, amit már meg tudnak csinálni.

Ha felnőnek és érzelmileg esetleg nem smakkol majd valami köztetek, akkor hidd el nem azt fogják számon kérni, hogy miért nem a legmárkásabb cipőt vettétek meg nekik, hanem azt, hogy hol voltál akkor, amikor nekik rád volt szükségük.

A nagyszülők meg biztosan boldogan segítenek, ha vizsgára készülsz és tanulnod kell. De most ne az iskolapadot akard koptatni, ha már egyszer így sikerült alakítani az életedet!

2010. szept. 9. 08:11
 110/127 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem itt sok beiro nem latja a kulonbseget akozott, hogy ok megprobaltak szoptatni es nem ment, amirol nem tehetnek meg akozott, hogy a kerdezo meg sem probalna szoptatni es a korulmenyei is eleg furcsak. Ilyen gondolkodassal tenyleg nem kellene neked meg gyerek. A gyereknel ez lesz a legkisebb akadaly, mert ha egyszer megszuletik, o mar mindig ott lesz, nem lehet/szabadna "lepasszolni". De mar a kerdesed megfogalmazasabol is latszik az egod. Picit vissza kellene venni kerdezo, kulonben nem tudsz jo anya lenni. Onzo vagy es nem elsosorban azert gondolom ezt, mert nem akarsz szoptatni, hanem ahogy ezt itt talaltad es annyira latszik, hogy neked ez a gyerek nem annyira fontos. Egy szulonek arra kellene torekednie, hogy a gyerekenek a legjobb legyen, erre jossz egy ilyen idezettel az orvostol, hogy az a szulo dolga, hogy hogy mergezi a gyereket es ezaltal felmenteted magad.
2010. szept. 9. 16:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!