Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi történik akkor ha ezt...

Mi történik akkor ha ezt teszem? (vitatott kérdés)

Figyelt kérdés

Amikor a kórházban hozzák az első etetésre és én vissza utasítom? Kap tápszert? Engem se piszkálnak utána?

(kell a nagy pofa a bent lévőkhöz ilyenkor?)

Köszönöm. 36H

2010. szept. 6. 07:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/127 anonim ***** válasza:
86%
Egyik elöző vagyok. Én 55kgval kezdtem a terhességem,70el mentem szülni. most 56kg vagyok. S senki nem hiszi el hogy enyém a kicsi!Olyan jó alakom van,hogy csak na..
2010. szept. 9. 16:41
 112/127 anonim ***** válasza:
90%

"Nem akarom hogy olyan élete legyen mint nekem."

Akkor nem kellett volna ugyanugy ilyen fiatalon 2 gyereket szulnod. Epp ezzel kovetted a szuleid peldajat, akik epp ezert nem tudtak megadni neked semmit. Nem ertem, hogy miert nem latod a logikat abban, hogy valaki eloszor tanul, kicsit megalapozza az eletet es utana alapit csaladot? Nem veletlenul ez a sorrend, mert a gyerekvallalashoz kell valamilyen szintu erettseg, a masik meg az, hogy persze, hogy ki vagy keszulve a szoptatastol az eletviteled miatt, mivel ugy lenne normalis, hogy az anyuka a babaval van otthon, amikor meg ujszulott. Es ezt az meg tudja tenni, aki nem kozepiskolasan szul gyereket. Raadasul masodik baba. 18-19 evesen 2 gyerek? 25 evesen 5 lesz mar? Azzal, hogy nem szoptatsz, csak a babanak artasz, mert tudnal szoptatni...nem ilyen korulmenyek koze kellene gyereket vallalni es akkor nem lennel most ilyen helyzetben es nem ronad fel a sajat gyerekednek, hogy 1 evet halasztanod kellett miatta. Az a gyerek nem kerte a vilagra magat, te es a parod hoztatok letre, igy ti vagytok erte elsosorban a felelosek. Az nem anyasag, hogy a nagyszulo neveli es most oda szulsz meg egyet a szuleid nyakara.

2010. szept. 9. 17:42
 113/127 xStefix ***** válasza:
90%

Nekem is az esti tagozat jutott eszembe, ha a halasztás nem lehet. Ez nem menne?

Gondolj bele, így azért te is jól jársz, a babád pedig mindenképp, hiszen kapna valamennyi anyatejet!

Egyébként ha szoptatási nehézségeid vannak/lennének, többen is vagyunk itt, akik tudunk segíteni. Én pl. tanácsadónak készülök. Ne félj tőle, ezt is meg lehet tanulni, sőt!

2010. szept. 10. 00:54
 114/127 A kérdező kommentje:
Anyu engem 38 évesen szült. Nem úgy mint én.
2010. szept. 10. 10:53
 115/127 anonim ***** válasza:
37%
Kedves Kérdező, te behozni akarod anyudat? Ő 38 évesen téged, te tizenévesen a sajátjaidat, nekik? Akkor a nagyszülők már majdnem 60 évesek. Minden elismerésem, hogy tudják nevelni a te gyerekeidet.
2010. szept. 18. 23:55
 116/127 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy anyukad mikor szult, nem szamit. Azt irtad, hogy igy sem tudtak megadni, amire szukseg lett volna. Most gondold el, ha ok olyan emberek, hogy majd' 40 evesen nem tudtak neked normalis hatteret biztositani, akkor te hogy akarsz 18 evesen 2 gyereknek tobbet adni? Nem ertem, hogy miert jo ez neked vagy kinek jo ez, mert sem a gyereknek, sem neked, sem a nagyszuloknek nem jo, hogy ilyen helyzetbe kenyszerited oket. Az en szuleimtol mindent megkaptam, nagyon jo szulok voltak, megsem vartam el soha, hogy a gyerekemet neveljek helyettem es nem is nevelnek igy 60 evhez kozel. Az nem a nagyszulo dolga. Egy 60 evesnek mar nem olyan a turelme, de amugy sem az o felelossege. Nem vagyok az ellen, hogy valaki fiatalon szuljon, de ne tul fiatalon. En 22 voltam es tudtam, hogy meg tudok adni neki minden szuksegeset es nem kell majd a sajat gyerekem rovasara rendezni az eletemet, nem kolonc lesz a nyakamon. Minek kell neked gyerek, ha nem te vagy vele, ha neked addig terjed az anyasag, hogy megszulod?
2010. szept. 19. 03:50
 117/127 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi volt a kórházban? Hogy fogadták a döntésed?

2010. nov. 25. 14:58
 118/127 anonim ***** válasza:
33%
Gondolom tapsoltak:-((((((((((
2010. nov. 25. 16:49
 119/127 A kérdező kommentje:
semmi különös. Nem nagyon foglalkoztak vele.
2010. nov. 26. 18:17
 120/127 xStefix ***** válasza:
78%

De az, hogy ma Magyarországon az eü. dolgozók nagy többségének sajnos se ideje, se módja, se képzettsége nincs ahhoz, hogy egy ilyen esetben jól/jobban döntsenek (mondjuk úgy, hogy akár értelmileg, akár érzelmileg, akár a gyakorlatban megpróbálnak rád hatni), az nem ment fel téged a felelősség alól!

Sajnálom.

2010. nov. 28. 14:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!