Mi történik akkor ha ezt teszem? (vitatott kérdés)
Amikor a kórházban hozzák az első etetésre és én vissza utasítom? Kap tápszert? Engem se piszkálnak utána?
(kell a nagy pofa a bent lévőkhöz ilyenkor?)
Köszönöm. 36H
"Nem akarom hogy olyan élete legyen mint nekem."
Akkor nem kellett volna ugyanugy ilyen fiatalon 2 gyereket szulnod. Epp ezzel kovetted a szuleid peldajat, akik epp ezert nem tudtak megadni neked semmit. Nem ertem, hogy miert nem latod a logikat abban, hogy valaki eloszor tanul, kicsit megalapozza az eletet es utana alapit csaladot? Nem veletlenul ez a sorrend, mert a gyerekvallalashoz kell valamilyen szintu erettseg, a masik meg az, hogy persze, hogy ki vagy keszulve a szoptatastol az eletviteled miatt, mivel ugy lenne normalis, hogy az anyuka a babaval van otthon, amikor meg ujszulott. Es ezt az meg tudja tenni, aki nem kozepiskolasan szul gyereket. Raadasul masodik baba. 18-19 evesen 2 gyerek? 25 evesen 5 lesz mar? Azzal, hogy nem szoptatsz, csak a babanak artasz, mert tudnal szoptatni...nem ilyen korulmenyek koze kellene gyereket vallalni es akkor nem lennel most ilyen helyzetben es nem ronad fel a sajat gyerekednek, hogy 1 evet halasztanod kellett miatta. Az a gyerek nem kerte a vilagra magat, te es a parod hoztatok letre, igy ti vagytok erte elsosorban a felelosek. Az nem anyasag, hogy a nagyszulo neveli es most oda szulsz meg egyet a szuleid nyakara.
Nekem is az esti tagozat jutott eszembe, ha a halasztás nem lehet. Ez nem menne?
Gondolj bele, így azért te is jól jársz, a babád pedig mindenképp, hiszen kapna valamennyi anyatejet!
Egyébként ha szoptatási nehézségeid vannak/lennének, többen is vagyunk itt, akik tudunk segíteni. Én pl. tanácsadónak készülök. Ne félj tőle, ezt is meg lehet tanulni, sőt!
Szia!
Mi volt a kórházban? Hogy fogadták a döntésed?
De az, hogy ma Magyarországon az eü. dolgozók nagy többségének sajnos se ideje, se módja, se képzettsége nincs ahhoz, hogy egy ilyen esetben jól/jobban döntsenek (mondjuk úgy, hogy akár értelmileg, akár érzelmileg, akár a gyakorlatban megpróbálnak rád hatni), az nem ment fel téged a felelősség alól!
Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!