Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi történik akkor ha ezt...

Mi történik akkor ha ezt teszem? (vitatott kérdés)

Figyelt kérdés

Amikor a kórházban hozzák az első etetésre és én vissza utasítom? Kap tápszert? Engem se piszkálnak utána?

(kell a nagy pofa a bent lévőkhöz ilyenkor?)

Köszönöm. 36H

2010. szept. 6. 07:44
 71/127 A kérdező kommentje:
Hát igen itt mindenki csak generálja a vitákat. Az a köze hogy ha most nem tanulok, nem lesz végzettségem akkor nem tudok semmit se biztosítani neki ami fontosabb. A tejet pedig el lehet apasztani nagyon hamar. Az előző gyerekem is normálisan fejlődik, nem csavargok, jövök haza hozzá egyből, imádom szeretem. Ő is engem. Nagyi van vele itthon mikor suliban vagyok, mert apukájuk estig dolgozik igen jó szakmában. Én pedig később nem akarom hogy a férjem tartson el. Ezért akarok tanulni. De akkor gondolom ez semmi.??
2010. szept. 8. 15:29
 72/127 A kérdező kommentje:
kedves utolsó bizonyítsd be hogy nem tervezett volt! És ha tudod akkor mondj ilyet. Köszönöm.
2010. szept. 8. 15:30
 73/127 A kérdező kommentje:
Dolgozni akarok egy normális szakmában, hogy megtudjak adni neki mindent amit sajnos én nem kaptam meg kicsinek. Nem akarom hogy olyan élete legyen mint nekem. Egyébként építész mérnöknek tanulok, párom is ebben a szakmában van és példát veszek róla. Muszáj tanulni hogy ne legyen üres fejű aki csak a gyerekek utáni juttatásokból él el. És hogy később nyugodt anyagilag biztonságos életet teremtsek. De akkor ez nem fontos mivel nem vagyok még 20 éves?
2010. szept. 8. 15:34
 74/127 A kérdező kommentje:
ez a vágy a norm életre akkor felelőtlenség? Na ebből induljunk ki.
2010. szept. 8. 15:35
 75/127 anonim ***** válasza:
34%

A nyugodt anyagilag biztonságos életet megteremtésén kellett volna előbb gondolkodni, nem a gyerekszülésen ilyen fiatalon.

"vágy a norm életre akkor felelőtlenség" - nem, nem az. A gyerekvállalás volt felelőtlenség.

De még mindig nem értem, és azt hiszem nem egyedül vagyok vele, hogy mi köze ennek a szoptatás megtagadásához.

2010. szept. 8. 15:39
 76/127 A kérdező kommentje:
Az hogy tudjak az iskolára koncentrálni, ne legyen még ott a szoptatással kapcsolatos mizéria. Előzőnél ment 1 hónapig és hulla voltam, nem tudtam tanulni, mert állandóan fejtem szoptattam 2-3 óránként. És majdnem kárba ment az évem, többet nem is halaszthatok. Na mind1 nem veszekszem, nem éri meg.
2010. szept. 8. 15:42
 77/127 anonim ***** válasza:
66%
Na a kérdező vagy kamuzik, vagy nagyon-nagyon buta. Ugye eddig azt írta, most fejezi be a középiskolát. Most meg építőmérnöknek tanul? Az tudtommal egyetem, nem középiskola. Ha meg 17-18-19 évesen a második gyerekkel terhes, akkor sejthető a körülmény.
2010. szept. 8. 15:42
 78/127 A kérdező kommentje:
épületgépészeti szakközépbe járok.Van ilyen szakközép iskola.
2010. szept. 8. 15:44
 79/127 A kérdező kommentje:
Arany János Épületgépészeti szakközép iskola.
2010. szept. 8. 15:45
 80/127 anonim ***** válasza:
74%
Én az ilyen emberektől hányni tudnék, meg sírni. Minek hozol még egy ártatlan csöppséget erre a világra, nem értem.
2010. szept. 8. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!