Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Adnátok tanácsot, mielőtt meg...

Adnátok tanácsot, mielőtt meg fogok őrülni?

Figyelt kérdés

A dolog lényege, hogy a középiskolas gyermekemmel idén iskolát váltottunk, mert nagyon rossz kozössegbe került. Azóta az osztály egyharmada eljott abból az osztályból.

Az új suliban van két gyerek, akik szintén ez a kis genya kategória, a többi gyerek halistennek rendben van. A genyasag abban nyilvánul meg, hogy a háta mögött összesugnak és röhögcselnek, valamint nem köszönnek egymásnak. (a fél osztály utálja ezt a két gyereket, valamint a tanárok többsége is).

Az én gyerekem pszichológushoz jár az iskolavaltas óta. Enyhe depressziót is megállapitott klinikai pszichiater nála. De gyógyszert nem adott, azt mondta hogy a határán van, de még nem ad neki.

Mivel itt is rosszul érzi magát emiatt a két gyerek miatt, olyan szintű a szorongása, hogy ez már beteges. Állítólag a pszichológussal dolgoznak rajta keményen, de én nem látom a változást.

Szívem szerint elvinnem másik iskolába, de tudom, hogy ez sem megoldás. Az én gyerekemmel van a baj.

Mit tennétek a helyemben, mert lassan én őrülök meg.

Negatív beszolasokat lecci mellőzzuk, arra pláne nincs szükségem.

2024. máj. 28. 22:26
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
Járjon el küzdő sportra, vagy edzőterembe, lesz önbizalma, simán nem mernek majd rajta röhögni.
2024. jún. 1. 18:29
 62/64 anonim ***** válasza:
a gyereked ha igy folytatja egyetlen kritikus helyzetben sem fog tudni helytallni. te pedig nem oldhatod meg majd 30 evesen is az o problemait, vagy akkor meg allando munkahelyvaltast fogsz neki javasolni. ahhoz meg ne is haragudj barkinek joga van hogy"osszesugjon" barki hata mogott. megcsak azt se tudjatok mit sugtak egymasnak igy tenyleg nem mehetsz panaszra senkihez.
2024. jún. 4. 13:20
 63/64 anonim ***** válasza:
a koszones onkentesdolog. te koszonsz minden egyes szomszednak ismerosnek vagy netan ellenszenves kolleganak embernek? koszonni nem kotelezo. senkinek.
2024. jún. 4. 13:22
 64/64 anonim ***** válasza:
69%

Több, mint hatvanan válaszoltak neked, mindenki segítő szándékkal.

Erre kapsz 2-3 olyan meglátást, ami neked nem tetszik és puffogva "lelépsz".

Na vajon honnan jön ez a "ha valami nincs az ínyemre, akkor elmenekülök" viselkedés a gyerekednél?

Pont tőled látja ezt a mintát, onnan.

2024. jún. 8. 23:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!