Adnátok tanácsot, mielőtt meg fogok őrülni?
A dolog lényege, hogy a középiskolas gyermekemmel idén iskolát váltottunk, mert nagyon rossz kozössegbe került. Azóta az osztály egyharmada eljott abból az osztályból.
Az új suliban van két gyerek, akik szintén ez a kis genya kategória, a többi gyerek halistennek rendben van. A genyasag abban nyilvánul meg, hogy a háta mögött összesugnak és röhögcselnek, valamint nem köszönnek egymásnak. (a fél osztály utálja ezt a két gyereket, valamint a tanárok többsége is).
Az én gyerekem pszichológushoz jár az iskolavaltas óta. Enyhe depressziót is megállapitott klinikai pszichiater nála. De gyógyszert nem adott, azt mondta hogy a határán van, de még nem ad neki.
Mivel itt is rosszul érzi magát emiatt a két gyerek miatt, olyan szintű a szorongása, hogy ez már beteges. Állítólag a pszichológussal dolgoznak rajta keményen, de én nem látom a változást.
Szívem szerint elvinnem másik iskolába, de tudom, hogy ez sem megoldás. Az én gyerekemmel van a baj.
Mit tennétek a helyemben, mert lassan én őrülök meg.
Negatív beszolasokat lecci mellőzzuk, arra pláne nincs szükségem.
“ megint más súlyos önbizalomhiánnyal küzd”
A kérdező gyereke súlyos önbizalomhiánnyal küzd, különben nem tudná két gyerek összesúgása ennyire megborítani. Ezt kéne orvosolni, erősíteni.
A pszichológussal neked nincs konzultációd? Végülis kiskorút kezel. Egyébként milyen technikákkal dolgozik? Hogy épül fel egy ülés?
Máskülönben egy terápiás folyamat sosem pár hónap, hanem évek.
42, szövegétés az nincs, ugye?
Ezt írod: Számomra ez piszlicsare ügy, Én nem látom akkora problémának amit előad.; én bagatellnak látom az ő "hatalmas" problémajat.
Ehhez képest iskolaváltás, pszichológus,pszichiáter. Mit tennél, ha nem lenne piszlicsáré, hatalmas problémának látnád, és nem bagatellizálnád el?
Ez az ellentmondás. Mert azt állítod, téged nem érdekel az egész...
Az én gyerekemmel van a baj.
Nem, csak te ezt akarod vele elhitetni. Nem kezelés kell meg váltás, hanem az alapok: ofő, igazgató. Írja valaki, hogy áldozatszerep. Naná. És te kényszeríted bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!