Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek ha a kisfiam...

Mit tegyek ha a kisfiam mindenkit pofán vág?

Figyelt kérdés

Van egy 6 éves kisfiam aki súlyosan értelmi fogyatékos. Mindenkit meg akar ütni. Engem a páromat a nagymamáját a boltos nénit a pincért a kutyát macskát mindenkit. Nem tudom mi tévő legyek. Tegnap például a boltban megrúgott egy fiatal lányt aztán megütötte. Súlyosan visszamaradott. Most tanul beszélni. Nem tudok vele mit csinálni. Azt meg nem tehetem meg hogy bezárom a lakásba és nem engedem ki. Játszótérre csak akkor viszem ha üres a játszótér. Egyszer amikor voltunk játszótéren éppen jött egy apuka a 2-3 éves kislányával a játszóterre. Én erre szoltam a fiamnak hogy megyünk haza. Ő nem hallgatott rám. A kislány elkezdett szaladni a mászóka felé ahol a fiam volt. Odamentem de mire odaértem a fiam már megütötte a kislányt.

Mi tévő legyek?

2023. febr. 18. 10:09
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
100%
Ha felnő a kis édibédi,az utcán jön rá az agybaj és megtámad valakit?Az ilyen beteg zárt intézetbe való.
2023. ápr. 4. 23:56
 52/57 anonim ***** válasza:
34%
51 es fejen talaltad a szoget. es az a baj hogy az ilyen gyerekek anyukai azt varjak hogy a tobbseg legyen elnezo a neveletlen idiota gyerekeikkel. megmondom oszinten en utalom oket es kikerulom oket nagy ivben elfogadas helyett. nem akarok veluk semmifele kontaktust se jot se rosszat. lehet lepontozni.
2023. ápr. 5. 10:49
 53/57 anonim ***** válasza:
69%
51es szivembol szoltal. az en gyerekem igen hamar megtanulna hogy nem csinalhat ilyet. a modszer nem publikus.
2023. ápr. 22. 09:36
 54/57 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogyha van egy fogyatékos gyerek, pl. autista, akkor ha megvered, attól nem fogja ezt abbahagyni, hanem még agresszívebb lesz.

Szóval kibicként könnyű osztani az észt.

Az ilyen gyerekekhez szakember segítség kéne, de nem nagyon elérhető, illetve akik vannak, ők sem nagyon tudják, hogy mit kellene velük csinálni.

2023. ápr. 22. 10:45
 55/57 anonim ***** válasza:
100%
szerintem van olyan foku fizikalis es masmilyen buntetes is amiert abbahagyja. mondjuk nalam abbahagyna mert el se jutna odaig hogy ilyet tegyen. ha meg mar 3-4 eves koraban kezelhetetlen lenne beadnam egy intezetbe es feladnam adoptalasra. egyetlen egy beteg foleg mentalisan elfogadhatatlan gyereket nem nevelnek fel es nem aldoznam fel miatta az eletemet.
2023. ápr. 29. 13:24
 56/57 anonim ***** válasza:
100%
Ezt azért nagyon könnyű ám mondani, hogy beadnám intézetbe. Agresszív autistákat nem igazán vesznek fel sehova. Eleve nagyon kevés olyan intézmény van, ahol ilyen embereket fogadnak, több éves várólista van, és nagyon drágák.
2023. ápr. 29. 13:41
 57/57 anonim ***** válasza:
55%
Ha ilyen agressiv autista lenne akkor mar reg lemondtam volna minden szuloi jogomrol es odaadtam volna adoptalasra. ugy tudom ha valaki lemond a szuloi jogairol akkor az allam kenytelen gondozasra bevenni hiszen ha a szulo kozli hogy nem hajlando otthon tartani es gondozni nem fogjak az utcan hagyni. en nem MO on elek itt ha a szulo lemond a szuloi jogairol akkor elviszik a gyereket gondozo (foster szulokhoz) vagy intezetbe=. tuti hogy nem tartanam magamnal. le fognak pontozni de ez a legkevesbe sem erdekel. nemcsak autistat de semmifele serult gyereket (kiveve ha vak) nem tartanek magamnal. ha a terhesseg alatt kiderulne valami baja van azonnal elvetetnem , ha csak szuletes utan akkor meg otthagynam a korhazban.
2023. máj. 4. 12:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!