Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek ha a kisfiam...

Mit tegyek ha a kisfiam mindenkit pofán vág?

Figyelt kérdés

Van egy 6 éves kisfiam aki súlyosan értelmi fogyatékos. Mindenkit meg akar ütni. Engem a páromat a nagymamáját a boltos nénit a pincért a kutyát macskát mindenkit. Nem tudom mi tévő legyek. Tegnap például a boltban megrúgott egy fiatal lányt aztán megütötte. Súlyosan visszamaradott. Most tanul beszélni. Nem tudok vele mit csinálni. Azt meg nem tehetem meg hogy bezárom a lakásba és nem engedem ki. Játszótérre csak akkor viszem ha üres a játszótér. Egyszer amikor voltunk játszótéren éppen jött egy apuka a 2-3 éves kislányával a játszóterre. Én erre szoltam a fiamnak hogy megyünk haza. Ő nem hallgatott rám. A kislány elkezdett szaladni a mászóka felé ahol a fiam volt. Odamentem de mire odaértem a fiam már megütötte a kislányt.

Mi tévő legyek?

2023. febr. 18. 10:09
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%
Vannak bentlakásos intézmények, ahol kimondottan agresszív, nehezen kezelhető gyerekeket is fogadnak. Ismerősömék is kénytelenek voltak beadni, mert már rájuk és önmagára is veszélyes volt a gyerek.
2023. febr. 18. 15:47
 12/58 anonim ***** válasza:
94%
Valószínüleg súlyos fogyatékos a gyermek, nekik vannak bentlakásos intézmények. Nézz utána, mégha nem is könnyű, de ez így nektek sem élet.
2023. febr. 18. 16:35
 13/58 anonim ***** válasza:
17%

A 7-es valaszod buktatott le, hogy egy nagy kamu a sztori.

Inkabb tanulj ,szorakozas helyett.

2023. febr. 18. 17:26
 14/58 anonim ***** válasza:
69%
Semmit nem tudsz tenni azon túl, hogy reménykedsz benne, hogy minél hamarabb legalizálják az eutanáziát.
2023. febr. 18. 19:04
 15/58 A kérdező kommentje:
Se oviba se suliba nem járhat mert agresszív. És a bentlakásos iskola az nem ugyan az mint az intézet. A bentlakásos iskolákba teljesen épelméjű gyerekek járnak akik több ezer km re laknak a suliuktól. Az ilyesmi intézetekről már hallottam de nem akarom beadni mert nagyon szeretem és ő a mindenem. Igaza van a 12 es nek hogy ez nem élet de akkor is az én kisfiam....
2023. febr. 18. 19:13
 16/58 anonim ***** válasza:
73%

Megválaszoltad a kerdésed.együtt kell élned ezzel és nem.tudsz semmit trnni ellene .

Kitartás

2023. febr. 18. 19:47
 17/58 anonim ***** válasza:
93%
Dehogynem tud. Ilyen esetekben írnak fel "nyugtató" gyógyszereket, amik a gyerekben helyreteszik a dolgokat, van, amelyik szedálás nélkül, kicsit tompít az érzelmein. Kaphatsz tiapridalt, haloperidol cseppeket, perdox folyadékot vagy ilyesmit. 6 éves kortól bármelyiket felírja a körzetes pszichiáter, a gyerek és a saját érdekedben is. Akkor beveszik egymi suliba középsúlyosok közé, és boldog lehet a maga világában a társasági igényével, jobban tud javulni, lehet átminősítik középsúlyosra majd(ha beszél valamennyit nem lehet olyan vészes) Pár év és javulhat!
2023. febr. 19. 06:00
 18/58 anonim ***** válasza:
38%
Vágd pofán te is. Minden alkalommal. Hátha megtanulja.
2023. febr. 19. 06:35
 19/58 A kérdező kommentje:
Szed gyógyszereket de azok se sokat segítenek. Felírtak neki nyugtatót még 4 éves korába de kiderült hogy arra allergiás. Most is szed gyógyszereket de nem mindig hajlandó bevenni. Olyankor meg nem tudsz mit kezdeni vele ha nem eszi meg.
2023. febr. 19. 08:09
 20/58 anonim ***** válasza:
79%

Viccelsz? LEFOGOD és belenyomod. Kicsinek hogy szívtad az orrát, nyomtad bele a cuccokat? Befogod a fejét a két combod közé, összenyomod kétoldalról a száját, hátrahajtod és le fogja nyelni. Ez nem szórakozás, egy gyógyszer, mindenből van folyadék. Egyébként ha valóban súlyosan sérült, belerakhatod bármibe nem nagyon fogja fel, pl nutellába keverd bele vagy lekvárba. A legtöbbnek nincs íze, a haloperidol pedig csepp. Ha nem hat, rosszat írtak fel, menjél vissza kérjél másikat. Van kb 5 fajta, amit szoktak adni, nem hiszem el, hogy mindegyikre allergiás vagy nem hat, mert a legtöbb megfelelő mennyiségben felnőtt férfit is kiütne.

Mindenből van csepp, belerakod édes dologba, vagy lefogod és az oldatot belenyomod a gyerekbe, mint kiskorában!

2023. febr. 19. 08:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!