Mit tegyek ha a kisfiam mindenkit pofán vág?
Van egy 6 éves kisfiam aki súlyosan értelmi fogyatékos. Mindenkit meg akar ütni. Engem a páromat a nagymamáját a boltos nénit a pincért a kutyát macskát mindenkit. Nem tudom mi tévő legyek. Tegnap például a boltban megrúgott egy fiatal lányt aztán megütötte. Súlyosan visszamaradott. Most tanul beszélni. Nem tudok vele mit csinálni. Azt meg nem tehetem meg hogy bezárom a lakásba és nem engedem ki. Játszótérre csak akkor viszem ha üres a játszótér. Egyszer amikor voltunk játszótéren éppen jött egy apuka a 2-3 éves kislányával a játszóterre. Én erre szoltam a fiamnak hogy megyünk haza. Ő nem hallgatott rám. A kislány elkezdett szaladni a mászóka felé ahol a fiam volt. Odamentem de mire odaértem a fiam már megütötte a kislányt.
Mi tévő legyek?
Szia!ha ilyen betegségben szenved akisfiad nincs rá valami megoldás az orvosok szerint?
Ő nem.úhy érti.meg mint más gyerek gondolom én.
A leírtak szerint kb 1-1.5 évrs gyermek fejlődésénél tart.
A fiamnak.pont nemrég volt egy hasonló korszaka,mi átléptünk.rajta.
Soksuor soksuor elmondtuk hogy nem suabas stb stb.
Mivel ő betegte tudod hogy érthrtné meg hogy nem.szabad.
Nem érti meg hogy nem szabad. Otthon is minden le van lakatolva mert félek hogy megeszi a tisztítószereket. Egyszer majdnem megitta az ablakpucoló sprayt. Mindent megeszik megiszik. Sokszor felkap egy egy tárgyat és azzal püföli a másikat. Az oviból azért IS rakták ki mert ott is megette a papírt a ceruzát a műanyagot. De a fő oka az volt hogy verte a többi gyereket meg az ovónőt.
Azt nem tehetem hogy bezárom a házba mert az nem élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!