Tudnátok segíteni? Mit tegyek? A kisfiam legújabb szokása, hogy mindenkinek köszön, hogy szia szívem. ( két éves, és a férjemtől szokta hallani, mikor nekem mondja ) és nem tudom neki megmagyarázni, hogy nem szabad.
És miért is nem szabad ezt?
én nem látok ebben semmi rosszat, amiből ekkora ügyet kéne csinálni.
Mégha az utcán belerúgna az emberekbe, vagy leköpdösné őket-oké nem szabad és nem szívesen mennék vele utcára.
Na de, hogy köszön az embereknek? Ez legyen a legrosszabb szokása.
Nincs ezzel semmi baj.Ne vedd észre,és ha rájön,hogy nem vagy mérges,nincs szidás meg magyarázat,majd leszokik róla.
Az enyém ilyen idős korában minden részeghez odaszaladt, hogy apuci és a lábát ölelgette.Soha nem látta sz apját részegen.Az is nagyon kellemetlen volt,mert rögtön nekem udvaroltak a részegek.Először én is szégyenkeztem,meg magyarázkodtam,annál jobban csinálta ,aztán pár hónap alatt leszokott.Mindig csak azt mondd,hogy sziával kell köszönni,De ennyi.
Ha ezért nem mentek utcára akkor meg is érdemled :_))))))
Ugyanúgy 2 napig lesz neki érdekes mint bármi más amit 2 napig kántál utána majd abbahagyja. minél jobban tiltod, v. próbálod hogy mást mondjon helyette annál izgisebb lesz. Semmmit nem kell vele tenni. Ha K@pd be a facomat üvöltene az tényleg zavaró, nade, hogy ettől mit vagy úgy oda.... ?!?!!?!?!?!?!?!
Szerintem ez tök cuki.
Nincs ebben semmi. Nem is értem, hogy ezért miért nem mész utcára?
Az a gáz, amikor a lányom hallotta az utcán, hogy a pi*c*s*á*ba, és utána két hétig ez ment úton-útfélen, köszönés helyett is, mert azt hitte, arra való :S :S Nem tőlem hallotta, hanem egy vadidegentől :(
A fiam meg úgy köszön, hogy szia, csá, csá. Ezt így egyben. Vagy úgy, hogy szia-mia.
Remélem megtartja ezt a köszönős szokását, inkább köszönjön mindenkinek, mint senkinek.
nem igazán tudom hogy milyen választ vársz erre
ugyanis szerintem sincs ezzel semmi gond, 2 éves, akinek így köszön, az is látja, nem gondolnám, hogy ezzel bárkit megbántana, inkább aranyos
az enyém éppen a hülyézős korszakát éli, pár napja mondogatja mindenre mindenkinek hogy hülye, hiába magyarázok neki, mindegy majd leszokik erről is, attól még megyünk mindenfelé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!