Tudnátok segíteni? Mit tegyek? A kisfiam legújabb szokása, hogy mindenkinek köszön, hogy szia szívem. ( két éves, és a férjemtől szokta hallani, mikor nekem mondja ) és nem tudom neki megmagyarázni, hogy nem szabad.
Az én fiam is hallja az édesapjától hogy:Kéz csók...!minden boltban ezt mondja!!!És????büszke vagyok rá imádják az eladók!!!Ebben mi a szégyen kedves kérdező??
Akkor éghetnél ha csúnyát mondana!!!Menny utcára és légy büszke akinek van gyermeke az nem néz hülyének hanem ellenkezőleg jópofának találja!!!
ez irtó aranyos :D
Mondd, hogy csak apa köszön így anyának, ennyi.
Mondjuk, ha mindenki csak vigyorog rá, akkor ki tudja, mikor hagyja abba. Ne aggódj, ettől senki nem fog rossz anyának nézni.
Szerintem ez nagyon aranyos, én biztos visszaköszönnék a kicsinek, hogy Szia kicsi szívem! :D Örülj neki, hogy ilyeneket tanul a férjedtől, ennivaló lehet.
Az egyik válaszoló nénis- bácsis tanácsát nehogy megfogadd! Rosszul lennék, ha néninek szólítana egy kétéves.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!