Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Tudnátok segíteni? Mit tegyek?...

Tudnátok segíteni? Mit tegyek? A kisfiam legújabb szokása, hogy mindenkinek köszön, hogy szia szívem. ( két éves, és a férjemtől szokta hallani, mikor nekem mondja ) és nem tudom neki megmagyarázni, hogy nem szabad.

Figyelt kérdés
Nem merek utcára menni! Segítséget, és komoly válaszokat várok!
2011. dec. 27. 15:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Az én fiam is hallja az édesapjától hogy:Kéz csók...!minden boltban ezt mondja!!!És????büszke vagyok rá imádják az eladók!!!Ebben mi a szégyen kedves kérdező??

Akkor éghetnél ha csúnyát mondana!!!Menny utcára és légy büszke akinek van gyermeke az nem néz hülyének hanem ellenkezőleg jópofának találja!!!

2011. dec. 28. 00:15
 12/23 zkriszti3 ***** válasza:
Nagyon aranyos, maradjon is ilyen mindig.
2011. dec. 28. 09:10
 13/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. lehet, hogy kicsit túlreagáltam. Csak mikor például egy volt egyetemi tanáromnak köszön így, az tud kínos lenni. és igen, remélem, hogy ennél nagyobb bajom soha nem lesz vele :)
2011. dec. 28. 12:29
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon cuki. Képzeld, az én apám Törpének hivta anyámat. Gondold el, hogy a Szia Szívem mennyivel szebb, mint a Szia Törpe. Ez amúgy azt is mutatja, hogy szeret téged a férjed, és egy kivülálló is ezt fogja gondolni. Szerintem aranyos.
2011. dec. 28. 13:40
 15/23 anonim ***** válasza:

ez irtó aranyos :D

Mondd, hogy csak apa köszön így anyának, ennyi.

Mondjuk, ha mindenki csak vigyorog rá, akkor ki tudja, mikor hagyja abba. Ne aggódj, ettől senki nem fog rossz anyának nézni.

2011. dec. 28. 21:27
 16/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon aranyos, én biztos visszaköszönnék a kicsinek, hogy Szia kicsi szívem! :D Örülj neki, hogy ilyeneket tanul a férjedtől, ennivaló lehet.

Az egyik válaszoló nénis- bácsis tanácsát nehogy megfogadd! Rosszul lennék, ha néninek szólítana egy kétéves.

22/L

2011. dec. 28. 21:38
 17/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a bíztató hozzászólásokat! Jól esik látni, hogy ez valójában aranyos, csak én fújtam fel! Hálás vagyok! :)
2011. dec. 28. 23:02
 18/23 anonim ***** válasza:
ez nagyon aranyos :))
2012. jan. 2. 16:31
 19/23 anonim válasza:
59%
hát ez még annyira nem is baj de az én lányom meg minden jött menthez odamegy valakit meg is ölel és köszön nem örülök neki mert nem tudhatom ki milyen ember meg ki tudja és ha felkapja és elrohan vele valami gonosz ember sohasem lehet tudni elis magyaráztam már neki párszor 3 éves
2012. jan. 7. 21:48
 20/23 A kérdező kommentje:
fogd a kezét, ne hagyd h elfusson :) meg szerintem hamar leszokik róla. az én fiam is egyre kevesebben köszön szia szívemmel :)
2012. jan. 8. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!