Mi a legújabb "őrület" a kisgyerekek között?
A mese az mindenkinek filmet jelent? Nekünk sokal inkább könyvet. Nálunk a mese az Annapeti, Bogyó+B, Három kiscica, Annipanni, Három nyúl, Öreg néne, A tücsök és a hangyák
Játékok közül abszolút medencehosszal első a Duplo
12 .47 vagyok.Nálunk még a mese az animációs filmet jelenti kedves utolsó!Sajnos még a korából adódóan a meseolvasás kb.3 percre köti le.Ennek ellenére imád KÖNYVEKET lapozgatni,nézegetni.Ezek közül a kedvencei az általad említett Bartos Erika remekei,Mesebolt(csigabiga néne) és az én régi 30 éves Ablakzsiráfom.Emellett rengeteg egyéb mesekönyve van ,hiszen 13 éves lányom után egy egész könyvtárat örökölt :)
Talán néhány hónap múlva már én is írhatok kedvenc meseKÖNYVET is !
hehe itt vót a kultúrsznob mami is, láátom :)
Nálunk elmo láz van, ha bármi pirosat lát az elmo... 20 hós.
nem kell ahhoz kultúrsznobnak lenni, hogy az ember meg a gyereke könyvet vegyen a kezébe, vagy ha mesét néznek, az olyan mese legyen, amitől nem mászik az ember a falra, kedves és értelmes és igényes
attól jobban érzed magad, ha kultúrsznobnak nevezel, de a gyerekednek ez nem használ semmit
nézzél barátok köztet mindennap!!
Kedves mamikám, attól még, hogy a gyerekem szereti elmót, vagy egyéb más mesét, nem biztos, hogy nem szereti a könyveket. Kinek mi a "falramászol tőle" mese, meg mi a kellemes, ugye, de a te világodban úgyis mindenkinek az a jó amit te gondolsz....
Valamint egy könyveket imádó gyerek is lehet később kezelhetetlen boltilopós verekedő tini, vagy félresiklott életű alkesz guberáló.
Higyj szerintem amit akarsz, én nem ítéllek meg, fingom nincs, nézel-e barátok köztet, én nem, azt se tudom megy-e még, de most hogy mondtad, ezek szerint még adják a sorozatot... khmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!