Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak én tartom helytelennek...

Csak én tartom helytelennek amikor 6-8 éves kisgyerekek Simpson családot néznek?

Figyelt kérdés
Nem azért mondom mert valóban vicces és jó sorozat Felnőtteknek de nem gyerekeknek akik nem értik az egészet.
2011. aug. 26. 10:30
 1/5 anonim válasza:
63%
Az oké, hogy nem érti meg az egészet, de azok ilyen rejtett poénok. A sorozat nem vulgáris, nem annyira offenzív, meg szinte minden részben előjön a családszeretet. Szerintem inkább nézze ezte, mint a Family Guyt vagy Ben 10-t, vagy a kitudja milyen förmedvényeket.
2011. aug. 26. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Nekem még csak 8 hetes a lányom de terveim szerint nem ilyen meséket fog nézni hanem valami értelmeset de sajnos mostanában elég rossz meséket adnak.Mi internetről töltöttünk le meséket ha majd nagyobb lesz azokat nézze ilyenek pl:Hupikék törpikék

Grimm mesék

Disney mesék:főleg hercegnős

Magyar népmesék

És ehhez hasonlók!

2011. aug. 26. 10:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel.
2011. aug. 26. 11:20
 4/5 anonim válasza:
Nézze a kukucska kaladjait!!:)
2017. máj. 7. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pont olyan sorozat, amiben van olyan rész, ami a felnőttnek vicces és van olyan, ami a gyereknek, és egyik felnőttpoén sem annyira vulgáris, hogy a gyerek elkezdjen kérdezősködni vagy nem illő dolgot mondani, hanem elég rejtett. Mondjuk nekem sem ez lenne az első választásom, de nem tartom problémásnak... de inkább ez bármilyen korosztálynak, mint vmi hülye Disney Channel-ös élőszereplős sorozat vagy vmi olyan gagyiság, mint a Teletubbies meg egyéb szar grafikájú faék egyszerűsége, a gyereket hülyének néző műsor.
2017. júl. 25. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!