Kisgyerekek kb. mennyi idős korig alszanak a kiságyban?
Figyelt kérdés
Tervezgetem a későbbi szobát kisfiamnak, és fogalmam sincs, hogy meddig alszik egy baba, azaz kisgyerek a rácsos kiságyban. (nem átalakítható). Nálatok hogy volt?2011. aug. 27. 21:12
2/8 anonim válasza:
Jövőhéten kap leesés gátlós ágyat a fiam, 1 hónap múlva lesz 2 éves.
3/8 anonim válasza:
Nálunk olyan 20 hónapos koráig aludt benne. Ekkor már egyszerűbb volt venni neki egy nagyágyat, hogy egyedül ki tudjon jönni, ne kelljen reggel kiabálnia, míg be nem megyünk.
A mienk sem átalakítható. Viszont most a 7 hónapos kistesó használja.
4/8 anonim válasza:
az én kislányom 2,5 éves koráig aludt rácsos ágyban
5/8 anonim válasza:
MIenknek két rácsa kiszedhető. Nagy lányom így 3 éves koráig aludt benne. Kicsi két éves, és még benne van.
6/8 anonim válasza:
2 éves múlt májusban a kisfiam, 2 hete kapott leesésgátlós ágyat, mert decemberben jön a tesó, és nem akarom akkor hirtelen kilakoltatni az ágyából. Szereti az új nagyfiús ágyát, de a nyaralóban még utazóágyban alszik, ha nagyszülőknél vagyunk, akkor fél éve heverőn alszik leesésgátló nélkül (ilyenkor a párnkra puffan, ha nagyon tekereg, de ott csak délben szoktunk aludni). Amúgy ha nem lenne tesó még rácsoságyaznánk. Kényelmesebb, onnan nem tudott két percenként kirohangálni. :)
7/8 anonim válasza:
A lányom okt.-ben lesz 3 éves.Kiságyban alszik,nem kiszedhető a rács.Nem zavarja,szól reggel,hogy felébredt.Szétszedhető kiságynak,de a tetőtérben van a szobája és nincs a lépcsőn korlát,így nem kockáztatok.Van bztonsági rács az ajtóján,de szerintem már átmászna rajta.
8/8 anonim válasza:
nekem 1,5 éves koráig. Semmi oka nem volt, egyszerűen át akartam szoktatni a nagy ágyára, mert az is volt a szobájában (ha hajnalban vele kellett aludni, akkor ne keltsük fel apát és először ez volt a szoptatós ágy is). Akkor már ki tudta nyitni az ajtókat a lakásban, így simán átjött hozzánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!