Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig aludt gyermeked rácsos...

Meddig aludt gyermeked rácsos kiságyban?

Figyelt kérdés

Vagy mikor szedtél ki egy két rácsot,vagy alakítottad át gyerekággyá?

a nagynál olyan értelem szerű volt,hogy 15hónaposan átraktuk gyerek heverőre,mondván,mire 19hónapos lesz,és megszületik a kicsi megszokja.most a kicsi 15hónapos múlt,de valahogy nem vagyok olyan biztos abban,hogy le kéne venni a rácsokat.tud már menni,sőt alacsonyabb is lenne így az ágya mint a nagy heverője anno.De a nagy csak úgy aludt(még néha most is) el,hogy ott ültem az ágya mellett,a kicsit viszont egész pici kora óta úgy szoktattam,hogy leteszem és alszik.Hol egyből,hol néhány percet motoszkál még.Szóval az én kényelmem miatt nem szeretném kivenni őt.vagy nem is tudom...Változna az alvási szokása?Mit tapasztaltatok?

2011. szept. 23. 12:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha neki is jó maradhat a kiságy amíg elfér és nem igényel heverőt!
2011. szept. 23. 12:45
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Bocsi a válaszom hogy hétvégén kap heverőt 20 hónaposom de ő nincs meg a kiságyban! :)
2011. szept. 23. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
1,5 évesen már nem maradt meg az ágyában. A gyerekágyban nagyon jól alszik. Igaz egy párszor leesett,de párnát raktam a földre és nem ütötte meg magát.
2011. szept. 23. 12:50
 4/7 A kérdező kommentje:
ő nem reklamál a kiságy ellen.
2011. szept. 23. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
két éves, még rácsos ágyban alszik, ráadásul nem kivehetőek a rácsok. Imádja, szeret kuckolódni, és még el is fér benne (bár nem egy hánykolódva-alvó típus). Karácsonyra tervezem a kiságyat, de én meg pont attól tartok, hogy kiveszem a megszokott kis fészkéből:)
2011. szept. 23. 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekeim mindketten másfél évesen kerültek ki a rácsosból.

Az a véleményem, hogy ilyenkor még könnyebb, mint később, 2 év után nagyon tudnak ragaszkodni a megszokott dolgokhoz.

Mi is próbáltuk, hogy levesszük a kiságy rácsait elől, de nem vált be, mert folyton lecsúszott. Ennél jobb megoldás szerintem, ha gyerekágyba kerül, mert az szélesebb, nehezebben esik le róla forgolódás közben.

2011. szept. 23. 13:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom elmúlt 2 éves,de szerintem még legalább fél év mert "pörög" álmában.Tutti leesne ha heverőn aludna.Én majd húsvétra gondoltam ,hogy akkor kap, ami nem most lesz.
2011. szept. 23. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!