Meddig aludt gyermeked rácsos kiságyban?
Vagy mikor szedtél ki egy két rácsot,vagy alakítottad át gyerekággyá?
a nagynál olyan értelem szerű volt,hogy 15hónaposan átraktuk gyerek heverőre,mondván,mire 19hónapos lesz,és megszületik a kicsi megszokja.most a kicsi 15hónapos múlt,de valahogy nem vagyok olyan biztos abban,hogy le kéne venni a rácsokat.tud már menni,sőt alacsonyabb is lenne így az ágya mint a nagy heverője anno.De a nagy csak úgy aludt(még néha most is) el,hogy ott ültem az ágya mellett,a kicsit viszont egész pici kora óta úgy szoktattam,hogy leteszem és alszik.Hol egyből,hol néhány percet motoszkál még.Szóval az én kényelmem miatt nem szeretném kivenni őt.vagy nem is tudom...Változna az alvási szokása?Mit tapasztaltatok?
Az én gyerekeim mindketten másfél évesen kerültek ki a rácsosból.
Az a véleményem, hogy ilyenkor még könnyebb, mint később, 2 év után nagyon tudnak ragaszkodni a megszokott dolgokhoz.
Mi is próbáltuk, hogy levesszük a kiságy rácsait elől, de nem vált be, mert folyton lecsúszott. Ennél jobb megoldás szerintem, ha gyerekágyba kerül, mert az szélesebb, nehezebben esik le róla forgolódás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!