Meddig aludt gyermeked kiságyban?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 12:17
3/8 anonim válasza:
2 éves, kiséyga van, de nem ott alszik:-)))
kicsinek még csak.csak, de mostanába egyáltalán nem.
Nyáron le akarom cseréni egy leesésgátlós heverőre, hátha ott hajladó aludni.
4/8 anonim válasza:
A láynom 15 hós, de én már gondolkodom aa leesésgátlós de felnőtt méretű ágyon!
120*60-as a kiságy a lányom meg már 88 centi!Szóval én úgy érzem nem nagyon fér el benne! :(
Így szerintem hamarosan kap egy ágyikót!Mert ha ahgyom nappal is a franciaágyon aludni akkor sokkal jobban alszik!Nem csattan ide oda! :)
5/8 anonim válasza:
Nekem 15 hónapos a kisfiam,de nagyon szeret a kiságyában aludni.Most is éppen alszik.Ha már álmos oda megy s húzza ki a kis ágyneműjét.Ráál a rácsra s be akar mászni.Nagyon édes látni kéne!Még egy darabig biztosan benne fog aludni.
6/8 anonim válasza:
Sosem szerette a rácsos ágyat, csak az éjszaka első felét töltötte benne, utána ha felébredt, ordított benne. :((
15 hónapos korában szedtük le a rácsokat, és alakítottuk át leesésgátlós ággyá, azta azon alszik :) 28 hónapos.
7/8 anonim válasza:
70x140-es rácsos ágya van kisfiamnak, 17 hónapos, és még jó darabig abban fog aludni. Egyrészt nagyon szereti, másrészt meg nem szeretném, ha éjjel nekiállna mászkálni.
8/8 anonim válasza:
Kislányom 2 éves és még a kiságyában alszik.A fiamat annak idején már másfél évesen átszoktattuk a nagy ágyára,mivel a kishuginak át kellett adnia a kiságyat.Nem tudom igazából,meddig altatom még lányomat benne,de szereti és amig elalszik bent,addig hagyom.Tervezem egyébként már neki a kis gyerekheverő-vételt,lehet kb. fél év múlva kap majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!