Hogyan altatod el - leginkább - napközben a 3 hónapos gyermeked?
Az esti altatással nincs gond, ott viszonylag hamar elalszik, de napközben két verzió van:
1. Elkezd nyűglődni. Ilyenkor látom, hogy dörzsöli a szemét, hatalmasakat ásít és pislog. Amikor már egyik oldalról a másikra fordítja a fejét folyamatosan, akkor már viszem az ágyába. Mivel hason szeret aludni, megfordítom, berakom a cumit.
2. Túlpörög. Vagy későn veszem észre a jeleit, amit ad vagy egyik pillanatról a másikra 'borul ki'.
De általában az elsőkben leírtak után kezd el üvölteni, kétségbeesetten sírni. Ilyenkor sajnos jön a porszívó vagy a hajszárító, de ezek sem válnak már be sokszor, annyira ki van :((
Az a baj, amit sokszor tapasztalunk párommal, hogy hulla fáradt szegénykém, hasra rakjuk és kitolja magát és nézelődni akar. Ha pedig megfordítjuk, hogy akkor nézelődjön, akkor meg még jobban elkezd nyűglődni :(
Mit csinálunk rosszul?! Háton és másképp nem alszik el, csak hason!
Én betettem a franciaágyba és mellé bújtam, vagy rápakoltam apuci hasára. Együtt, kettesben könnyebben elalszik mindig.
A másik pedig a cicizés. Nem tudom, szopik-e a kicsid, ha igen, altasd el cicin.
A cici nálunk kilőve, 6 hetes kora óta nem szopik (abba hagyta magától) :(((
Ringatni nem igazán szeretném kézben, mert műtve voltam nem rég (balesetből vittek minket a műtőbe)
Babakocsis dolog beszokott jönni, de az is csak akkor, ha hulla fáradt már. Ugyanis ha nem az, akkor ott is emelgeti a fejét (kitolja magát) és nézelődik.
Ilyenkor (ha kitolja magát és nézelődik) sajnos visszaszokott köszönni az étel. Még akkor is, mikor már 2 órája evett!
Voltunk emiatt már hasi uh-n is, de semmi baja.. elméletileg nem refluxos. Gyakorlatilag meg ... már ki tudja .. :((
nyugi ez még nem reflux, az enyém is ezt csinálta mindig, képes volt szopi előtt elvileg üres pocakkal kitaccsolni mikor felvettem :)
az alap kérdésedre sajnos nem tudok segítséget, nekem mindig az 1. eset volt amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!