Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Alszik még rácsos kiságyban...

Alszik még rácsos kiságyban 27-28 hó körüli gyermeked?

Figyelt kérdés
Az én fiam mostanában lesz majd 28 hós. Még rácsosban alszik. Nyáron tervezem hogy szobatiszta legyen, ha sikerül, akkor a rács is lekerül majd. :)
2011. ápr. 12. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi köze a kettőnek egymáshoz?:-). Kisfiam 1,5 éves kora óta úgy alszik, hogy le van véve a kiságy egyik oldaláról a teljes rácsos oldal (másik fele a falnál van-csak hogy érthető legyen). Sose gurult ki, nem mászott át közénk. Sokkal jobban alszik így.
2011. ápr. 12. 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem lányom van, 28 hónapos múlt most múlt héten :)

Másfél évesen szedtük le a rácsokat, mert elég rosszul tűrte őket, és sajnos nem volt kivehető két db rács belőle, szétfűrészelni meg nem akartuk (elég drága ágy volt, és tovább is szeretném majd adni testvéreméknek). Így leszedtük, és azóta jókat alszunk :) Persze néha átbotorkál hozzánk, de én imádom, mikor átjön :)

2011. ápr. 12. 13:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
28 hónapos lányom még rácsos ágyban alszik, csak lejjebb van engedve az oldala, hogy tudjon ki-be mászkálni, de ne guruljon le.
2011. ápr. 12. 13:49
 4/8 A kérdező kommentje:

a fiamat nem zavarja, nem akar kimászni, stb.

Úgy függ össze, hogy nem lesz neki pelenka akkor rács sem kell, mert akkor ha érzi hogy wcre kell mennie, csak kiszáll és kimegy a wcre, vagy a bilihez. :)

2011. ápr. 12. 13:49
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Kb 15 hós kora óta nem alszik rácsos ágyban (kistesó érkezése miatt). Leesésgátlós gyerekágya van, most 2.5 éves.

A fiam 1 éves, terveink szerint őt is át fogjuk szoktatni kb másfél éves kora körül, mert helytakarékossági okokból emeletes ágyuk lesz.

2011. ápr. 12. 13:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiam pont ma 27 hónapos és rácsos ágyban alszik.Nem is tervezzük még egyenlőrelevenni a rácsokat.
2011. ápr. 12. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 30 hós, és rácsosba alszik. Van neki rendes ágya is, de ő ragaszkodik a rácsoshoz, szeret abba aludni. De pont a jövőhéten akarom megpróbálni megint átszoktatni.
2011. ápr. 12. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:
20 hónapos a fiam, kb. fél éve alszik rács nélkül.
2011. ápr. 12. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!