Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Anyák, ti mikor és miért...

Anyák, ti mikor és miért ordibáltatok a legdurvábban a gyereketekkel? Fiatok vagy lányatok van?

Figyelt kérdés

2020. júl. 12. 08:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
68%
Na, ne is mondd. Le mered itt írni, hogy a gyereket néha megpofozod, rád hívják a rendőrséget.
2023. ápr. 20. 15:49
 72/84 anonim ***** válasza:
98%
A két nagyobb gyerekem (10 éves fiú és 8 éves lány) között 21 hónap van, mintha ikreket nevelnék. Néha nagyon durván viselkednek egymással, pedig pici koruktól próbáljuk a férjemmel közösen alakítani a két gyerek kapcsolatát, mégis néha durván zajlik a tesóféltékenység. Próbálok nagyon türelmesen, megértéssel Hozzájuk állni, de bizony az én gyógyszerem is elgurul, amikor szinte megölik egymást, mire közéjük tudok ugrani. Ilyenkor kiabálok, tudom, hogy nem jó minta, de emberből vagyok, Buddha nem vagyok, a helyzet pedig megkívánja azt, hogy a hangerőmmel szedjem szét a verekedő tesókat. Az biztosan tudja, miről beszélek, ahol több gyerek van (kivéve, ahol szobanövények nevelkednek).
2023. máj. 8. 10:34
 73/84 anonim ***** válasza:
89%

Kiskamasz korukban volt egy időszak, amikor szerintem teszteltek, hogy mennyire gondolom komolyan, amit mondok.

Akkor rájöttem, hogy némi műbalhé árán mégis képesek felfogni, amit mondok. Ordítani nem kellett, de némi plusz hangerő és nyilvánvaló mérgelődés használt.

Máig nevetek magamon. Nem voltam soha megjátszós valaki. De a kamaszokért az ember olykor kibújik a bőréből

2023. máj. 8. 19:55
 74/84 anonim ***** válasza:
97%
Igen volt rá példa. Akkor amikor párszor leverte volna a szemüvegemet a 9 hónaposom, vagy amikor hisztiroham jött rá és kiverte a kezemből a kanalat és mindent összekent. 😃Felkiáltottam, utána mondtam hogy nem szabad! De nem veszi zokon, mert ott folytatjuk ahol abbahagyjuk a dolgunkat. Egyébként nem szoktam kiabálni vele, nem is szeretnék, de ha valami veszélyeset vagy nagyon rosszat csinál, akkor kicsúszik, emberek vagyunk.
2023. jún. 26. 21:25
 75/84 anonim ***** válasza:
16%

“A két nagyobb gyerekem (10 éves fiú és 8 éves lány) között 21 hónap van, mintha ikreket nevelnék. Néha nagyon durván viselkednek egymással, pedig pici koruktól próbáljuk a férjemmel közösen alakítani a két gyerek kapcsolatát, mégis néha durván zajlik a tesóféltékenység. Próbálok nagyon türelmesen, megértéssel Hozzájuk állni, de bizony az én gyógyszerem is elgurul, amikor szinte megölik egymást, mire közéjük tudok ugrani. Ilyenkor kiabálok, tudom, hogy nem jó minta, de emberből vagyok, Buddha nem vagyok, a helyzet pedig megkívánja azt, hogy a hangerőmmel szedjem szét a verekedő tesókat. Az biztosan tudja, miről beszélek, ahol több gyerek van (kivéve, ahol szobanövények nevelkednek).”

A 21 hónap különbség és az ikrek nem egy kategória. Nem tudom honnan szedted ezt a baromságot.

Egyébként meg üregi nyúléknál nem árt számításba venni, hogy nem a korkülönbség a leglényegesebb, hanem a gyerekek személyisége. Egyetlen introvertált sem fog ugrálni örömében, ha le van ellve mellé 4-5 másik és azok egész nap árnyékként követik.

2023. jún. 27. 09:59
 76/84 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer ordítottam úgy istenesen a gyerekkel, mikor 5 évesen kitépte magát a kezemből az utcán és berohant a forgalomba. Na ott nem fogtam vissza magam, hogy egy életre megjegyezze, hogy ezt nem. 19 elmúlt, soha többet nem történt ilyen.
2023. jún. 27. 13:36
 77/84 anonim ***** válasza:
92%

Nem olvastam végig bocsi.

Én sajna nem vagyok tökéletes volt már hogy nagyon kiabáltam .

2.5 éves nagyon dacos,most nagyon feszegeti a határát van egy fél eves öccse akit piszkál folyamatosan.

Hát nekem elpattan a cérna.ezvan :)

2023. dec. 7. 17:53
 78/84 anonim ***** válasza:
31%
Sztem 19 évvel ezelőtt másabbak voltam agyerekek mint most
2023. dec. 7. 17:55
 79/84 anonim ***** válasza:
0%
Szét kell verni a fejét, ha nem adja meg a tiszteletet!
2023. dec. 7. 22:21
 80/84 anonim ***** válasza:
85%
Kb. fél éves lehetett. Lehet megkövezni, de akkor úgy éreztem megértem azt aki karjában a gyerekkel kiugrik az ablakon. Hónapok óta nem aludtunk végig normálisan egy éjszakát sem. (Meg utána még kb 2 évig) Felkelt éjjel 10-kor és hajnalig üvöltött, bármit is csináltam. Fél kettő tájt elpattant a cérna és üvöltöttem. Tudom hogy felesleges, tudom, hogy gáz, de ez van. És volt még ilyen. Soha életemben nem voltam olyan fáradt és tehetetlen. Rosszabb volt mint a dackorszak, vagy a kamaszkor bármikor.
2024. jan. 12. 16:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!