Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Anyák, ti mikor és miért...

Anyák, ti mikor és miért ordibáltatok a legdurvábban a gyereketekkel? Fiatok vagy lányatok van?

Figyelt kérdés

2020. júl. 12. 08:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
95%
Amikor a 3 fiam plusz az unokatestvérük kinyitotta a kéményajtot (udvaron volt) és kikormolták a kéményt. Akkor sem üvöltöttem torkom szakadtábol, de azért felemeltem a hangomat. Utolag persze vicces, de akkor azt sem tudtam, melyiket fogjam meg éppen és kezdjem el mosdatni. :)
2021. jan. 31. 19:43
 32/84 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem is ha jogos igenis rá kell szólni a gyerekre ha kell kiabálni, sőt egy-két füles is elcsattanhat.

Személyes példa kicsi voltam és volt egy ragadós nyilam amihez volt egy tábla és ha odalőttem odaragadt. De persze nem csak erre használtam, hanem az egész lakásba. Anya rám is szolt, hogy ne mert így mást is el fog találni. Persze a szép szóból nem értettem és sikerült fejbe találni a játék nyíllal. Szerencsére a vége puha volt, igy nem sérült meg senki, de akkor én is megkaptam a magamét. Meg is érdemeltem az ordibálást es a fülest is és a nyilam is odalett. Vannak helyzetek amiben elkerülhetetlen es jogos is, de egy ilyen helyzetet utolag úgy gondolom meg kell a gyerekkel beszélni. Ha már ő is lehiggadt meg en is le kell fektetni újra a szabályokat. Úgy gondolom az ilyen helyzetek jobban megmaradnak a gyerekben és máskor jobban figyelnek es vigyáznak.

2021. márc. 21. 21:23
 33/84 anonim ***** válasza:
72%

Oh hát én kiabálok is, és mikor úgy hisztizik, akkor még egy pohár vízzel is meglöttyintem. Egy szuperanyu... :)

Lányon van, 7 éves

2021. máj. 3. 15:09
 34/84 anonim ***** válasza:
87%

Én is tegnap óbégattam a 3 évesemmel.

Mindig, mindent Ő,csak neki, és csak most.

Persze tudom, hogy ez egy életkori sajátosság, de amikor 3-szor nyugodtan szólok, és nem csinálja amit mondok (pld öltözésnél még 3-szor körbefutja a lakást) akkor bizony hirtelen elpattan egy húúúúúúúr...by Dolly.

2021. máj. 4. 08:24
 35/84 anonim ***** válasza:
95%
A rakialtas vészhelyzet esetén, hogy kizokkentsd a szituációbol, az nem kiabálásnak minősül. Pl. ha továbbszalad, elüti egy autó, vagy leesik valahonnan.
2021. máj. 5. 00:15
 36/84 anonim ***** válasza:
64%
Azt figyelitek, hogy hogy lepontozzak azokat, akik nem üvöltöznek? Nem kamu, meg vetítés ám ez, tényleg létezo jelenség, hogy valaki nem ordibal a gyerekével.
2021. máj. 5. 00:16
 37/84 anonim ***** válasza:
89%

25-os

Valszeg figyelmet akar magának. Eddig o volt az egyetlen gyerek. Most meg van egy baba, aki elorevalobb nála. Kicsit gondolj bele az ő helyzetebe...

2021. máj. 5. 00:19
 38/84 anonim ***** válasza:
97%
1,5 èves ès mèg nem kiabàltam vele. De biztosan fogok :D
2021. máj. 15. 14:38
 39/84 anonim ***** válasza:
84%
2.5 éves fiam van, és rettenet hisztis. Viszont van mindig valami, amivel eltudom terelni a figyelmét ordibálás nélkül. Viszont az apja hangosan és mérgesen ráordít, ha már sokáig nem hallgat a szép szóra, vagy negyedjére is kiönti a padlóra a pohárból a vizet. Olyankor megszeppen, kisangyal lesz 😀 ha az apja kicsit szigorúbban rászól, vagy csak ránéz, érdekes módon rá hallgat. Nekem meg el kell terelnem mindenféle hülyeséggel a figyelmét, hogy hagyja abba a hisztit 🤔
2021. máj. 15. 20:12
 40/84 anonim ***** válasza:
79%
Apai szigor mindig erosebb lesz az anyáénál. De hogy miért? :D
2021. máj. 15. 20:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!