Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Anyák, ti mikor és miért...

Anyák, ti mikor és miért ordibáltatok a legdurvábban a gyereketekkel? Fiatok vagy lányatok van?

Figyelt kérdés

2020. júl. 12. 08:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
91%

Egyszer, nagyon durván rá kiabáltam, nem inkább ordította az egy évesemre. A tesóját szoptattam éppen az ágyon ő pedig felállt az ágy szélén, először mondtam neki hogy ‘csücs’. Előtte sose volt gond ezzel mindig szépen lecsücsült és eljátszott az ágy közepén. Hát most nem, hanem láttam hogy oldalra fog lépni és lefog esni. Nekünk elég magasan van az ágyunk, és ráordítottam mivel a másik gyereket nem tudtam eldobni az ölemből, hogy elkapjam. Szerintem van olyan hogy a szülő pánikból kiabál rá a gyerekre. Nekem legalábbis ez volt.

(Nem tudom ki az aki megtudná őrizni a hidegvérét ha a gyereke készül fejest ugrani a parkettára...)

2020. aug. 2. 16:17
 22/84 A kérdező kommentje:
20-as, tudnál esetleg konkrét példát mondani az ilyenfajta "nevelésre"??
2020. aug. 5. 13:27
 23/84 anonim ***** válasza:
80%

Hu baaa latom itt aztan mennyi szuper anyuka van. A suttogok hada hahahaha..

En szoktam orditani. Foleg ha valami olyat csinal ami onveszelyes. Ezel hirtelen jönnek. Mi olyen hangos csalad vagyunk.

2020. aug. 16. 00:03
 24/84 anonim ***** válasza:
89%
Én még nem vagyok szülő, de velem ekkor ordibált anyám a legjobban: 1. anyai nagyim is velünk lakott, és hát nehéz természet volt. Én gyerekként folyton Disney-rajzfilmekből idézgettem, indultunk valahova, nagyim kalapot akart rámtukmálni, én meg erre: nincs szükségem a tanácsaidra nagyokos! (Toy story-ból vettem). Ekkor nyolc voltam. 2. volt otthon egy játékpuskám, tesómmal összevesztünk, és letagadta, amivel keresztbe tett nekem, erre én: Na jó, én hiszek neked. Csak a gépfegyver nem! És ráfogtam a puskát, anyám pont jött be és meghallotta. Ekkor voltam 12.
2020. aug. 25. 21:23
 25/84 anonim ***** válasza:
69%
Ma reggel kiabaltam ra eloszor a kislanyomra, 2 éves. A húgát szoptattam, ő pedog dacbol el kezdte direkt csapkodni a konyhaszekrenyek ajtajat. Szepen megkertem hagyja abba, de inkabb meg hangosabban csinalta. Hagytam, jo, ha nem figyelek ra, hatha abbahagyja. Aha, nem. Na ekkor mar felemeltem a hangom, majd rakiabaltam, mert a hugat epp probaltam elaltatni( persze a kiabalasomtol nyilvan nem aludt el...). Befejeztem a szoptatast, leraktam a kicsit. A 2 evesem meg fogott egy ceruzát es a falon jo erosen vegighuzta. Aztan meg uvoltve a foldhoz verte magat miutan rászóltam. Nem tudom mi utott ma bele, de soha ilyet meg nem csinalt. Vagy masfel óráig sirt a szobajaban aztan elaludt a foldon, remelem ha felebred, akkor mar nem fogja csinalni a fesztivalt.
2020. aug. 26. 14:04
 26/84 anonim ***** válasza:
89%
Eddig még nem került rá sor, 2éves. Első két éves gyerek akivel találkoztam és szófogadó volt, kiváncsi vagyok mikor fordul a kocka 😁 lassan dackorszak..
2020. szept. 4. 17:43
 27/84 anonim ***** válasza:
96%

Egyszer mikor meglódult előre az autóút mellett és kicsúszott a keze az enyémből, akkor telitorokból üvöltöttem, hogy ÁLLJ. Utána mikor leesett az üveg, szóltam kiabálva, hogy állj, nem állt, hú átszaladt az üvegszilánkos padlón mezítláb, beszaladtam, beleállt a lábamba, kiemeltem, na akkor nagyon üvöltöttem, olyan 2 éves lehetett.

Aztán volt egy 2,5 éves korában, mikor eldobott egy teli bögrét, elsőre volt türelmem, másodikra nem.

Még volt egy pár nagyon veszélyes, egyébként csak emelt hangon szoktam rászólni, nem teli torokból.

A veszélyes dolgoknál kiabálok, meg amikor megsérülhet más, vagy ha direkt gonosz. Egyszer pl bele akart rugni egy galambba, hú, akkor nagyon mérges voltam, 3 év körül lehetett.

2020. szept. 5. 19:49
 28/84 anonim ***** válasza:
61%
8 hónapos. Tegnap kiabaltam vele. Nyilván nem róla szólt. Kiverte a kezemből a kávét. En meg már amúgy is fáradt voltam. És csak kiabaltam, hogy nem igaz, hogy egy perc nyugta nincs az embernek, most nézd meg stb. Ő meg röhögött. 🤦🏼‍♂️
2020. okt. 7. 15:13
 29/84 anonim ***** válasza:
96%
2 éves lányom van, ha kitépi a kezét az enyémből és kiszalad az útra, akkor szoktam kiabálni vele. Iszonyatosan megrémülök és szeretném ha megértené, ilyet nem szabad. Amikor ütöget, konnektorba nyúl, emeltebb hangon szólok rá. Sajnos egyelőre nem igazán akarja megérteni sem a szép szót, sem a kiabálást.
2020. okt. 8. 08:31
 30/84 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon gyakran vagyok hangos.

Ők is...

3 lány. Vinnyogás, nyafogás, egymást nyúzás, sikoltozás. Ilyenkor pl elüvöltöm magam, csönd legyen, nem hallom a saját hangom...

Már van, hogy utánoznak.

Hát... nem vagyok szuperanyu 🤣

2021. jan. 30. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!