Anyák, ti mikor és miért ordibáltatok a legdurvábban a gyereketekkel? Fiatok vagy lányatok van?
Egyszer, nagyon durván rá kiabáltam, nem inkább ordította az egy évesemre. A tesóját szoptattam éppen az ágyon ő pedig felállt az ágy szélén, először mondtam neki hogy ‘csücs’. Előtte sose volt gond ezzel mindig szépen lecsücsült és eljátszott az ágy közepén. Hát most nem, hanem láttam hogy oldalra fog lépni és lefog esni. Nekünk elég magasan van az ágyunk, és ráordítottam mivel a másik gyereket nem tudtam eldobni az ölemből, hogy elkapjam. Szerintem van olyan hogy a szülő pánikból kiabál rá a gyerekre. Nekem legalábbis ez volt.
(Nem tudom ki az aki megtudná őrizni a hidegvérét ha a gyereke készül fejest ugrani a parkettára...)
Hu baaa latom itt aztan mennyi szuper anyuka van. A suttogok hada hahahaha..
En szoktam orditani. Foleg ha valami olyat csinal ami onveszelyes. Ezel hirtelen jönnek. Mi olyen hangos csalad vagyunk.
Egyszer mikor meglódult előre az autóút mellett és kicsúszott a keze az enyémből, akkor telitorokból üvöltöttem, hogy ÁLLJ. Utána mikor leesett az üveg, szóltam kiabálva, hogy állj, nem állt, hú átszaladt az üvegszilánkos padlón mezítláb, beszaladtam, beleállt a lábamba, kiemeltem, na akkor nagyon üvöltöttem, olyan 2 éves lehetett.
Aztán volt egy 2,5 éves korában, mikor eldobott egy teli bögrét, elsőre volt türelmem, másodikra nem.
Még volt egy pár nagyon veszélyes, egyébként csak emelt hangon szoktam rászólni, nem teli torokból.
A veszélyes dolgoknál kiabálok, meg amikor megsérülhet más, vagy ha direkt gonosz. Egyszer pl bele akart rugni egy galambba, hú, akkor nagyon mérges voltam, 3 év körül lehetett.
Nagyon gyakran vagyok hangos.
Ők is...
3 lány. Vinnyogás, nyafogás, egymást nyúzás, sikoltozás. Ilyenkor pl elüvöltöm magam, csönd legyen, nem hallom a saját hangom...
Már van, hogy utánoznak.
Hát... nem vagyok szuperanyu 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!