Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Anyák, ti mikor és miért...

Anyák, ti mikor és miért ordibáltatok a legdurvábban a gyereketekkel? Fiatok vagy lányatok van?

Figyelt kérdés

2020. júl. 12. 08:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
95%
"Legdurvábban ordibálni" nem szoktam - legalábbis az az nekem, amikor valaki szitkokat szór, káromkodással nyomatékosít meg lealázza a gyereket (, hogy "te h*lye/neveletlen/szerencsétlen/bunkó/lusta..., soha nem lesz belőled senki, miért szültelek világra... stb.") és zeng az egész ház vagy utca. Szoktam ilyet hallani köztereken vagy bkv-n bőven. Olyan viszont volt, hogy hangosan rászóltam, és/vagy beküldtem a sarokba, sőt ritkán előfordult, hogy mérgemben ráhúztam a fenekére, vagy hiába kértem és számoltam háromig, utána biza elzártam a telókat egy hónapra (!), mert ön- vagy közveszélyes dolgot műveltek vagy direkt szívattak sorozatban, vagy pláne ha sunyiskodtak. Hosszú úúúúncsi fejmosós előadásokat is szoktak kapni, de azt már akkor, ha lenyugodtunk. Iskolás fiaim vannak. Ja és egyedüálló anyaként én vagyok a rossz és jó zsaru is :)
2021. máj. 16. 09:57
 42/84 anonim ***** válasza:
95%

Amikor fojtogatta a tesót meg amikor lelökte szándékosan a 6. Fokról a lépcsőn..

Kicsivel egyszer, amikor felment a palatetőre, ahova nem tudtamutánnni

Pedig csak hátatfordítottam

3 év alattiak

2021. okt. 12. 16:09
 43/84 anonim ***** válasza:
91%

Szoktam kiabálni a fiammal. 3 éves. Tegnap azért, mert amikor lefeküdtem az ágyba, ő a fejemre ugrott térddel. Valahogy már nem tudtam tolerálni...

Van sok hülyesége. Szép szóval indítok. Sokadik szólásra már igenis felemelem a hangom.

Ha veszély van, vagy a kicsit bántja, akkor is kiabálok. Vagy ha direkt csinál nagy rosszaságot. Pl a játékos dobozt eldobja a szoba másik végébe, és mindegy neki min vagy kin landol... vagy amikor már 40 perce csak hisztizik, és hiába minden szép szó, simogatás, minden... Akkor kizökkent, és befejezte.

A kicsi lassan másfél éves fiú, rá még csak veszély helyzet miatt a nevét kiabáltam.

2021. nov. 9. 11:28
 44/84 anonim ***** válasza:
22%

Rég baj az,ha szuper anyának számít valaki csak mert nem kiabál.Mi lesz a következő alap dolog? Szuper anyucik nem ütnek az átlag(alatti) anyuci meg büszkén a mellét verve adja a ""nevelési célzattal" osztott állasokat a gyerekének?

Alapvetően se kiabálj b*szdmeg,sok idegbeteg p*csa.Utcán is mennyire utálom,hogy megy előre a kisgyerek egyedül vagy motoron szabadon engedve,a kezét nem fogná meg és utána se menne hogy álljon meg,de habzó szájjal üvölt utána,hogy JÓVAN DÁVIDKA AKKOR ITT HAGYLAK.És szerencsétlen gyerek alig 1.5-3 éves.

Vagy tudod mit? A rosszabb amikor utána is lép és vissza rántja,na arra mindig rá is szólok,rángassa azt amivel azt a szerencsétlen gyereket csinálták..

Nem normális idegbeteg majom,az ilyen ne szüljön.

2022. jan. 12. 01:23
 45/84 anonim ***** válasza:
72%

Hány gyereked van amúgy?

2022. jan. 12. 07:33
 46/84 anonim ***** válasza:
79%
#45 nyilvan egy gyereke sincs a #44-nek csak osztja az eszt
2022. jan. 12. 14:00
 47/84 anonim ***** válasza:
25%

Pontosan így gondolom én is.

Egy kétéves kislányom van, ha ez számít.

2022. jan. 12. 17:16
 48/84 anonim ***** válasza:
67%

OFF

Most nem azért, de aki nem kiabál a gyerekével, az mit csinál??? Írásos kérvényt nyújt be neki?

44-es: ez most egy troll válasz vagy mi van. Ne rántsa vissza??? Hagyja, hagy menjen tovább az útra, vagy mi???

ON

A kérdésedre a válasz kérdező: én akkor vagyok nagyon pipa, ha csavargatja a tűzhelykapcsolókat. Utcán még nem sétálunk, de ott is biztos leszenek idegbeteg helyzetek, biztos, hogy sokat fogok ordítani, és visszarántani.

2022. jan. 26. 18:18
 49/84 anonim ***** válasza:
12%
Csak úgy tudod biztonságosan koordinálni a gyereked mozgásat, ha ordítozol vele? 🤦
2022. jan. 26. 23:46
 50/84 anonim ***** válasza:
80%

Tegnap volt de inkább ijedtsegemben

A kisebbik lányom lehúzta töltőről a telefont és beakarta kapni a töltő végét úgy hogy az aramba volt.

Mikor rakiabaltam akkor eldobta de nagyon megijedtem

2022. jan. 27. 09:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!