Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Anyák, ti mikor és miért...

Anyák, ti mikor és miért ordibáltatok a legdurvábban a gyereketekkel? Fiatok vagy lányatok van?

Figyelt kérdés

2020. júl. 12. 08:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
60%

Nyilván ebből sokat értett...

2022. dec. 3. 07:33
 62/84 anonim ***** válasza:
72%
#61: lényegtelen. Ez a kérdés arról szól, hogy mindenki ki szokott fakadni olykor, és olyankor általában értelemetlenül. Kezdő voltam annak idején, na meg kifakadtam, ennyi. Nem kell túlkombinálni. Persze h nem ért ebből semmit egy 4-6 éves. Épp úgy hasztalan volt, mint a kifakadásom, de hát hibázni emberi dolog, én meg hibáztam EGY KICSIT. De azért szapulj még engem itt a gyónás jellegű kérdés alatt, még véletlenül se önelletmondó a hozzáállásod. :))
2022. dec. 4. 17:01
 63/84 anonim ***** válasza:
97%
Csak ma? Vagy a héten? Az agyamra megy mindkettő. A "miért" az változatos, a reakcióm nem. Ha szabadon választhatnék, nem is ismerkednék ilyen emberekkel, nemhogy összeköltözzek velük. De ez van. Nem lehet visszacsinálni.
2022. dec. 28. 02:38
 64/84 anonim ***** válasza:
23%
Én bevallom férfiasan, nálunk néha előkerül a vasalózsinór.
2022. dec. 29. 17:36
 65/84 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos én gyakran kiabálok, nem vagyok rá büszke, ilyenkor mindig arra gondolok hogy fog e emlékezni rá nagyobb korában. Most 7 éves, és olyan hülyeségei vannak hogy nem igaz. Olyan kis szemtelen és flegma.
2023. jan. 12. 20:51
 66/84 anonim ***** válasza:
85%
Megnyugtatlan 65-ös ha jogosak voltak a fejmosások, és utána korrekten átbeszéled vele mi, miért volt semmi nyoma nem marad. Velem is volt, hogy kiabáltak, meg persze kamaszként meg pláne. De így 20 év felett már megértem, teljesen jogosak voltak, sőt saját fejel még fülest is osztottam volna a viselkedésem miatt. A lényeg, hogy ha lehiggadsz beszéld meg vele az okát-
2023. jan. 12. 21:00
 67/84 anonim ***** válasza:
8%
Nálam a szavak helyett a kezem beszél.
2023. jan. 13. 06:39
 68/84 anonim ***** válasza:
95%

Legdurvább talán az volt, amikor behozta a gumilabdát a konyhába, és elkezdte dobálgatni, épp amikor olajban sütöttem valamit a tûzhelyen. Igen, tudta jó, hogy nem labdázunk a házban!!

Akkor a semmibôl olyan ordítást levágtam, hogy fordult is ki a konyhából azonnal. Ha emiatt szaranya vagyok, hát legyen. Inkább, minthogy labda toccsanjon a forró olajba.

2023. ápr. 20. 03:40
 69/84 anonim ***** válasza:
78%

68-as, itt mindenki tökéletes, soha még a hangját sem emeli fel, mert ugye tudjuk, hogy mindent szépen, nyugodtan meg lehet beszélni.

A mesében, persze. A valóság meg úgy néz ki, hogy a gyerekek sokszor nem fogadnak szót, és van amikor csak azért is csinálnak dolgokat.

2023. ápr. 20. 13:46
 70/84 anonim ***** válasza:
41%

Pontosan! Amikor meg lehúzok neki két egyformát és csendben marad, ítélkeznek...

2023. ápr. 20. 15:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!