Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Anyák, ti mikor és miért...

Anyák, ti mikor és miért ordibáltatok a legdurvábban a gyereketekkel? Fiatok vagy lányatok van?

Figyelt kérdés

2020. júl. 12. 08:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/84 anonim ***** válasza:
37%
Egy lányunk és egy fiunk. Egyikkel sem kiabáltam. Apjuk is csak kétszer. Akkor sem torka szakadtából.
2020. júl. 12. 09:05
 2/84 anonim ***** válasza:
37%
7 és 9 évesek. Én még nem kiabáltam velük. Olyan természetesen volt hogy a NEVÉT utána kiáltottam, mondjuk amikor ment elöl és nem állt meg. De ahogy megfordult normál hangon folytattam.
2020. júl. 12. 09:13
 3/84 anonim ***** válasza:
87%

apám 16 évesen három órán át üvöltöt, mert a spórolt pénzemből akartam venni egy rollert... napi közlekedéshez nagyon jó lett volna a városunkban.

(amúgy kéne ide egy "problémás szülők" rész is, admin, ha erre jársz, esetleg, az offért meg bocsi)

2020. júl. 12. 09:18
 4/84 anonim ***** válasza:
90%
3as: családi topikban van.
2020. júl. 12. 09:31
 5/84 anonim ***** válasza:
83%
Igen van olyan, h kiabalok. 3.5 eves. De latom itt csak szuperanyucik vannak szuperkolkokkel🤣🤣🤣
2020. júl. 12. 16:34
 6/84 anonim ***** válasza:
82%

Na, el nem hiszem ám, hogy életetekben nem kiabáltatok a gyerekkel.

Mik vagytok ti, gépek?

Duma.

2020. júl. 12. 21:34
 7/84 anonim ***** válasza:
91%
Legutóbb tegnap este hogy hiszti van minden lefekvésnél. Elegem lett. Oké persze nem jó nem is vagyok büszke magamra de néha marhára kiakaszt, főleg mert tudom, hogy tudja mit lehet és mit nem. 3,5 éves eddig semmi baj nem volt vele, mostanában meg azt hiszi bárkivel bármit megtehet. Úgyhogy én szoktam kiabálni is és megy a büntiszékbe ami egy szuper találmány.
2020. júl. 12. 22:05
 8/84 anonim ***** válasza:
18%

Nálunk büntetés sint egyáltalán.

Egy szuperanyuci 😅

2020. júl. 12. 22:39
 9/84 anonim ***** válasza:
76%
Akkor a te gyereked valami kis mamlasz lehet, ha sose szokott rosszalkodni. Biztos kis csokornyakkendoben ucsorog egesz nap🤣
2020. júl. 12. 23:34
 10/84 anonim ***** válasza:
92%

Phú, egész pontosan nem tudnám megmondani, de azt hiszem olyan 4 éves lehetett. Egyszerűen olyan hisztit levágott a lányom, hogy azt hittem elájulok. Semmi nem volt jó. Akkor már ment egy ideje a harc, hogy ez a ruha nem jó, a vadiúj nadrág mégsem kell, a cipő kényelmetlen, a sapka ronda stb stb.

Eljött egy este,hogy akkor mostmár ő válassza ki, mit vesz fel reggel. Erre leszórt mindent a polcairól, leszarozott minden vadiúj ruhát, engem lehülyézett, és ordított. Na,akkor aztán eldurrant az agyam, szerintem az egész falu hallotta a hangomat. Nem, azt hiszem 5 éves már volt akkor. És valami történt, mert onnantól kezdve ha valami nem tetszett neki, nyugodtan elmondta.

Már lassan 11 éves, régen volt.

Azóta csendes vagyok.

De b...am már le természetesen, ez pedig már ugye kezdődő kiskamasz hiszti lenne...

2020. júl. 13. 00:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!