ADHDs gyerekek szülei vannak itt? Tudnátok tanácsot adni?
Ezek a tünetek az enyhébb tünetek. Ezek mellé társul az állandó kötözködés, dührohamok, hisztik. A suliban a problémák, amik rajtam csattannak.
Jár a pihenés neki, így van, de úgy érzem, nekem is. És a gyerekem sajnálom, mert van apja, de mégsincs.
Akkor a férjed is a "faék" típus, így vagy ráveszed arra szexxel, amire szeretnéd ("Drágám, ha felmosol/elmegyünk fagyizni/társasozol a gyerekkel, este ébren maradok"), mint nagyanyáink a házastársi kötelesség címén tették, vagy ha valami romantikusabb kell, válj el és újra próbálkozhatsz. Legalább akkor havonta két hétvégén meg nyáron egy hónapot muszáj lesz tök egyedül megoldania. :)
Az sajnos igaz, hogy ha eddig csak te voltál a gyerekkel és csak te csináltál házimunkát, nem fogja értékelni, mert azt sem tudja, mekkora meló. Az a baj, hogy ha nem volt soha rákényszerülve, hogy ő legyen a gyerekkel annak minden felelősségével, akkor nehéz 10 évvel később rajta követelni, hogy kötődjön hozzá. Nem tudom persze, hogy ő nem akarta a gyereket, vagy te féltetted őket egymástól, esetleg mindkettő. Ha tényleg bántalmazó, akkor nem kérdés, hagyd el, az a kisebbik rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!