Adnátok tanácsot munka és gyerekek össze hangolásában?
2,5 ès 4 évesek a fiaim. Szeptemberben mentem vissza dolgozni. Eddig megtudtam oldani hogy legyen ki vigye őket reggelente, de már nem. A nagyi azt mondta keressek másik munkát mert ők nem fogják mindíg hordani őket. (ők is dolgoznak ). Férjem 7-19-ig. Tanácstalan vagyok mert 2 gyerekkel nagyon nehéz munkát találni, ráadásul a volt főnököm vett vissza akinél szeretek lenni. Csak a munkaidő rossz ,mert 5-re megyek reggel és du. -ra mire a fiukért megyek hulla vagyok a kialvatlanság miatt. Volt hogy ülve játék közben elaludtam, volt majdnem a játszótéren is. Gondolkoztunk a 3.babän, mert szeretnék még egy kislányt, de a lakás az akadály hogy kicsi .2 nagyszoba van, igy pont elég .Elcserélni nem tudom mert eszközkezelői.
Ti mit tennétek?
Ebben az esetben semmiképpen nem vállalnék még egy babát!
Így is gond megoldani a két gyerekkel, még egy csak több gondot okozna. utána pedig biztos, hogy nem találnál 3 gyerekkel munkát. A jövőre is gondolni kell.
Először is nem szülnék 3.babát,hiszen a kettővel is nehéz,egy harmadikkal meg még nehezebb.Biztos csábító a gondolat,hogy 2-3 évig megint úgymond "nyugi" lesz (gyerekfelügyelet,munka szempontjából) de csak elodázod a problémát.
Vagy babysitter vagy másik munkahely,más választásod nemigen van,ha a nagyszülők nem akarnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!